Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Thai box edzésen mekkora baj...

Thai box edzésen mekkora baj ha nincs párod?

Figyelt kérdés
Beszéltem az edzővel és azt mondta, hogy mivel kisebb vagyok jó lenne ha lenne egy párom.De én nem tudok olyat aki eljönne.Arra gondoltam hogy amíg páros dolgok lennének én leülnék pihenni.

2013. ápr. 29. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:

akkor menj át ökölvívó edzésre,ott mindig van gyerekcsoport.

és ilyen nincs,hogy leülsz pihenni.

ha nincs mindenki párban,akkor háromszögezés van.

vagyis hárman végzitek a páros gyakorlatokat csak nem oda vissza,hanem körbe.

2013. ápr. 29. 20:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Kösz nem akarok sakkozni
2013. ápr. 29. 20:52
 3/4 anonim válasza:
én valamikor 15-20 kg al és 15 cm el nagyobbal vagyok és nincs semmi legalább szokod az ütést rúgást. nem akarom le becsülni az edződet de szerintem simán lehetnél nagyobbakkal vagy ha indítana kezdő edzést jobb lenne ott biztos lenne párod
2013. júl. 3. 08:58
 4/4 Dulosteep válasza:
Baj az ha nincs párod, mert általában olyankor tanítanak meg az egy az egy elleni küzdelemre. Ha ezt az 1v1-et nem tanulod meg csak magadba ütöd a zsákot, nem érsz sokat, mert nem érzel rá a teknikára (elkerülés, levédés, pontosság, hogy el tudj találni egy mozgó embert) . Pihenni le ne ülj mert ha az edzés közepén kipihened magad és utána melegítés nélkül edzel abból komolyabb baj (húzódás stb...) lehet.
2013. aug. 10. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!