Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit kell szedni a stanazolhoz?...

Mit kell szedni a stanazolhoz? Mit ajánlottok? (mert hallotam már h magába nemjó mert akár nem állhat fel a férfiak pénisze meg nem hoz oylan angy hatást)

Figyelt kérdés
Nem fejmosást kérek ha szedni akarom vagy stb érdekel és kész! Ha lehet olyan aki már szedte vagy tényleg tudja!

2013. ápr. 18. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

HÜLYESÉG

segíteni nem fogok, de leírom h mi az igazság...egy része

a stana dht származék(dihidrotesztoszeron) ettől állni fog kúra közben , nem kell mellé tesztót nyomni, viszonylag van neki androgenikus hatása is.

de a kúra után HCG kell,antiösztrögén nem kell, mert ez a fajta szer nem aromatizálódik

Ha eredetit vettél, mert manapság csinálják, h a danabol tabikat újranyomják, és stana ként eladják, és a sok kezdő tapasztalatlan felhasználó meg nézi, uhh mennyit fejlődtem...jah vízben meg zsírban.

na remélem tudtam segíteni

2013. ápr. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!