Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miert nem no vádlim?

Miert nem no vádlim?

Figyelt kérdés
Sziasztok 22 eves fiu vagyok, azok "szerencses" emberek koze tartozom akiknek nemnagyon volt gondja a tulsullyal, igazsag szerint mindig is vekonyabb srac voltam de hosszu - hosszu evek ota edzem mar! Eggyetlen egy problemam vann a testemmel az pedig a vadlim.. annyi minden kiprobaltam mar hogy nojon, de egyszeruen nem akar, nem vagyok nagy darab 78-80 kg kozott mozgok 182 cm vagyok. Elegge aranyosan vagyok izmos de a vadlim az viszont gane! annyira utalom hogy hiabba edzettem nap mint nap minden hetkoznap ra nem no abszolut.. Valakinek valami tanacs ezzel kapcsolatban ? Nagyon sokat segitene!!

2013. márc. 23. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen a géned...

Nem kell minden nap edzeni rá!

Elég a heti 2 max. 3.

Milyen gyakorlatokat csináltál rá?Hányszor ?

2013. márc. 23. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Genetika is.

Nekem ami bevált, hogy mindig változtatom, hol 4 sorozat és annyi súllyal, amennyivel 10 gyakorlatot tudok csinálni sorozatonként, vagy pedig addig pakolom a súlyt, amíg a végén már csak egyet bírok csinálni.

A pipiskedés nagyon jó, azt mindig rakd bele, vagy járás közben , vagy egykezes súlyzóval fél lábbal valami step padon vagy fix keretben ott is valamire állj rá, hogy tudd a sarkad leengedni.

Egyébként én sok embernél azt látom a teremben, hogy inkább ( ülő vádlinál főleg) az a lényeg, hogy fel tudja emelni a lábát, igen ám, de a sarkat le kell minden egyes gyakorlatnál ereszteni és onnan felnyomni, na ez hiányzik majdnem mindenkinél.

2013. márc. 23. 19:09
 3/4 Dogmatix91 ***** válasza:
szar a vádlid tapadása. Ez ellen nem tudsz semmit sem tenni. Próbálj koncentrálni a csúcsösszehúzódásra. Edzheted minden nap ha akarod, bár sok értelmét én sem látom, viszont túledzeni nem nagyon tudod a vádlit.
2013. márc. 23. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem deszkától hatalmas, és nagyon erős vádlim combom van.
2013. márc. 24. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!