Segítségét kérném tapasztalt embertől! Hogy is van?
a tisztito kura a drogoknál van.
a szteroidoknál utokura van, aminek a lényege annyi, hogy hogy a szétcseszett szervezeted és hormonod ne legyen annyira szétcseszett mintha nem csinálnád meg az utokurát.
De a mellékhatások között is váloathatsz, impotenciazavar, herezsugor, kopaszodás, csöcsösödés, ragyásodás, zsirosodás, depresszio, stb ezek közül néhánnyal tuti találkozol, ha igyis menni fog akkor tessék:
piramis rendszerben szeded 3 napig 2-őt, 10-15 napig 4-et vagy 5-öt, utána megint 2-öt és az utolsó hét darabnál naponta egyet... antiösztrogént szedned kell a kurád közepétől reggel este, ez általában proviron legalábis ezt a legkönyebb beszerezni. Kúra után két nappal hcg és valami tamoxifein tatalmu gyógyszer... a hcg-t 15 napig, 5 napnta egyet, a tamoxit egy hónapig. Semmiképp nem javaslom ezt mindössze azért irtam le, ha mégsem lehet lebeszélni ne rombold sét magad nagyon..
Bocsáss meg h beleszólok teljesen jó amiket le írtál!De azt nem utó kúrának nevezzűk hanem levezetésnek! ezt általában vissza esés végett kell alkalmazni pl szuris szteroid után vmien szájon át szedhető-vel folytatjuk de ebbe nem megyek bele mert akk pár oldalt kellene írnom :) !Aztán proviron hejett én inkább Nolvadexet ajánlok (szervezett barátabb nincs kellemetlen mellékhatás)
Aztán a szteroidokat egy kezdőnek nincs szűksége 20-25 mg nál többel szednie minden szteroidra igaz szóval ha veszel androlic-ot hiába 50mg ketté vágod a szervezeted nincs felkészülve ekkora dózisra!és a többit már le írta az előttem szóló! Ja és amit mindenkinek elszoktam mondani MAGYAR ORSZÁGON NAGYON RITKA EREDETI ANABOL,DANABOL,NAPOSIM,a többi ből se nagyon van de azért írtam ezeket mert ezek a legelterjetebb szarok! Amiket meg veszel 2,3,4 ezer ft ért azok utánzatok! lehet venni eredetit is de azt hidd el h nincs 10 ezer allat egy kúra sőt láttam már Naposim-ot 20 ezer ft ért is egy kúrát de az gyógyszertári dobozban használati utasítással jah és receptre lett kiváltva! szal nagyon vigyázz mit cselekedsz! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!