Tapasztalt Anyukák! Segitséget szeretnék kérni?
lanyom pont ezt csinalja csak o egy eves
nem jott vagy lesz meg a menstruaciod? mert akkor megvaltozhat a tej ize es nem kell nekik, ill. nem vagy terhes?
Ilyenkor vagy kitarto vagy, es nem adsz neki tapszert, csak cicit, es bizol benne hogy elobb utobb elfogadja, szamolva azzal, hogy ejjel tobbszor is kelhet, mert ehes marad. Vagy lefejed a tejed es uvegbol kapja, de lehet hogy mivel uvegbol konyebben jon, tobbet nem kell cici, es fejheted amig birod. Vagy adsz tapszert, kozben probalod a cicit, es ha nem fog neki kelleni elapad a tejed.
En adok neki tapszert, mert fejni nincs sem idod sem kedvem, minden este reggel meg megkinalom tapszer elott cicivel, hol elfogadja hol nem, igy eleg sok tapszer a lefolyoban kot ki, de orulok, hogy neha meg szopizik
Még nem probáltam lefejni de most nekiállok és megprobálom úgy.Köszönöm a válaszokat.
Még nem jött meg a menstruáciom de viszont azt nem tudom hogy terhes vagyok e nem csináltam még terhességi tesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!