8 hónapos kisfiam nem issza meg a tápszert? Próbálkoztam pohárral Jana 0.2 üveggel abból megissza a vizet? ötletet véleményt tapasztalt anyukától kérek segítséget Köszönöm
Lehet valóban a tápszer nem ízlik már neki, így válthatsz tápszert, vagy ízesítheted. De az is lehet most jutott el addig a fiad, hogy elég volt a tápszerből...Lányom ennyi idősen köszönte és nem kért többet. Próbálkozhattam cumisüveggel, itatópohárral, sima pohárral, bármivel vagy ízesíthettem neki, vehettem neki másféle tápszert, akkor sem itta meg. Most 16 hónapos és a mai napig nem kér se tejet, se tápszert, se tejitalt.
Na a lényeg, hogy emiatt 8 hó körül próbáltam sok húst adni neki, ezzel pótolva a fontos fehérjét, és bevezettem a natúr joghurtot, sajtot, túrót nála. Tejpépet is adhatsz neki (lányom ezt nem ette, de egy próbát megér).
Szóval vagy az ízével van baja, vagy a cumisüveggel, de lehet már ő sem akar tápszert inni.
Az én lányom is ezt csinálta, de ő akkor olyan 11 hónapos volt. Mindenfélét kipróbáltunk... ízesítés... másik tápszer, tejital, tehéntej stb. stb. pohár, kulacs, csőrös pohár, másik fajta cumi, tényleg mindent.
Nálunk csak az idő oldotta meg. kb 2 hónapig nem kellett neki. Aztán a tehéntejet szépen lassan elfogadta. Most sem iszik nagy mennyiségeket belőle, de reggel-este megvan kb. 1,5-2 dl. Ez is valami. :) De van olyan nap, amikor egyetlen korty sem megy le.
Szerencsére ő akkor csinálta, amikor már evett mindent, így nem volt annyira drámai, mintha 8 hónaposan csinálta volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!