Székelt gondok. Hasonló tapasztalt?
Figyelt kérdés
Fiam 10 hetes. Anyatejes és pótlásnak tápszert kap. Széklettel van gondunk. Legutóbb 4 napja volt széklete. Akkor is úgy hogy hőmérővel segítettem. De nem szeretném erre rászoktatni. Csütörtökön megyünk orvoshoz, nem fáj a hasa semmi sem utal arra, hogy zavarná őt. Mennyi ideig normális ha nincs széklete?2012. febr. 21. 09:47
1/5 anonim válasza:
ha kap tápszert akkor minden nap kell kakilnia.
ha csak anyatejes lenne akkor nem lenne gond.
ma afj neki egy negyed glicerines kúpot, ha holnap nem kakil magától akkor pár napig mehet a laevolac szirup kúraszerűen vagy mire víz, persze az utóbbi kettőt beszéld meg a gyerekorvossal csütörtökön, de ma segíts neki
2/5 anonim válasza:
Nem, nem kell tápszerrel sem minden nap kakilnia.
Az én fiam csak tápszeres, és neki sem minden nap van. Azt mondta a doki,hogy tápszereseknél még az sem gond,ha csak 3 naponta van.
Nekünk két naponta van.
Ha nem bogyós, nem kemény a széklete, akkor várj a dokival.
Nálunk is volt,hogy 4 napig nem volt, csak hőmérővel, utána meg beállt!
3/5 anonim válasza:
nálunk 8 napig nem volt kaki a lányomnál..igaz ő csak anyatejes volt..doki ezalatt 3x vizsgálta,semmi puffadás,kemény has,hasfájás...Azt mondták hogy az anyatej minden cseppjét hasznosítja a szervezete,hogy nem képződik salakanyag..:)4 hósan tápszeres lett,de attól sem volt minden nap kaki..2-3 naponta és nagyon kemény..Próbál ki a levolac szirupot,tornáztasd meg minden szopi előtt picit,hogy mozogjanak a belecskéi..
4/5 anonim válasza:
Tudom, hogy idegőrlő, majdcsak megjön. Próbálj meg egy kis teát itatni vele, hátha jobban megmozgatja a belecskéit, nekem ezt tanácsolta a védőnő, meg masszírozgasd a hasát. Az én kislányom rekordja 9 nap volt, gondolhatod tiszta ideg voltam. De az orvos akkor is azt mondta 15 napig minden oké. Az a lényeg járjanak a szelek, legyen rendesen büfi, puki, ne legyen kemény a pocija. Igaz, hogy ő csak anyatejes volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Na a pukival nincsen gond az van rendesen::))köszi a válaszokat.
2012. febr. 21. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!