Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is tapasztalt ilyet?

Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos. Nagyon sokszor előfordul, hogy olyan mintha szortyogna, vagy hörögne. Főleg büfizés után, vagy akkor ha sírt egy kicsit. Megfázva nincs, ha szívom az orrát akkor nem jön semmi. Szerintem a visszabüfizett tejtől van. Arra lennék kíváncsi másnak is vagy így a babája, és mikorra növi ezt ki?
2012. febr. 18. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam akkor "hörög" néha, mikor bébipapit eszik. Aztán köhög egyet (gondolom mikor már nagyon piszkálja a torkát), és elmúlik a "hörgés".
2012. febr. 18. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is csinálta ezt, paramami szaladt is a doktornénihez, hogy tüdőgyulladás...Azt mondta, a tej ilyenkor benne maradhat a nyelőcsőben, de nem kell foglalkozni vele. Azt hiszem pár hónap alatt kinőtte. fél évesen már biztosan nem csinálta. Valószínűleg a kisfiadnak is visszajön a tej, úgy, ahogy írtad.
2012. febr. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!