Nem hall a lányom? 3hós van itt olyan szülő aki ilyesmit tapasztalt?
Sziasztok.
szóval konkrétan bármit csörömpölsz nem rezzen össze,még ha sikítozik mellette a tesó akkor sem.
az újszülött-kori hallás vizsgálatkor az egyik fülét sikerült megvizsgálni a másikkal most már harmadszor megyünk mert legutóbb nehezen de sikerült kimutatni valamit de a biztonság kedvéért visszahívott.
vagy már én látok rémeket??
valami tuti tipp hogy kiváltsak valami reakciót.
Köszi.
nálunk újszülött korában nézték, aztán 1 hósan kellett visszavinni.
Miért nem tudták megvizsgálni?? Ezt nem értem.
Ha a tesóra nem reagál, az nem vész szerintem, lehet megszokta a "nyüzsgést" , de erősebb zörgésre, pl kulcs leesik arra össze kéne rezzennie. Nekem mindig "ugrik" egyet ha valaki köhög vagy tüsszent.
a kórházban mikor volt a doki azt mondták nagyon sírt,és azért nem tudta megnézni mert nyugisnak kell lennie.
a kiságy mögött van egy fém ruhaszárító megráztam mint krisztus a vargát konkrétan feküdt mint a ......
ha előtte tapsolok akkor nem is pislant semmi.
a védőnő is próbálkozott nem nem tudta eldönteni hogy a zajra vagy csak épp odanézett.
szóval akkor lehet csak nem izgatja a dolog és szelektív a hallása mint néha apának?
tényleg aggódóm hogy esetleg nem hall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!