Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Tapasztalt könyvelők segítségé...

Sandol kérdése:

Tapasztalt könyvelők segítségét szeretném kérni! Melyik könyvelőprogramot ajánljátok?

Figyelt kérdés
Mi a könyvelő irodában a CobraContoWin-t használjuk, de gondolkozunk a váltáson, mert hát ugye DOS-os alapú és a kinézeteis elég gáz, ráadásul 5 gép használja hálózatban, ami szintén egy kihívás. Olyan programot szeretnénk, ami normálisan néz ki, mindent tud, amit tudni kell, és hálózatban lévő használattól sem akad ki.
2012. szept. 11. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Az Apollot ajánlom, a Multi Kft készíti. Az alap is jó, de bmi extrát is bele tudnak építeni. A törvényi változások naprakészek, nekünk szempont volt, hogy "hátulról" tudjunk benne törölni, javítani. 6 éve hálózatban használjuk, jól működik. Jók és átláthatók a kimutatások listák, szerintem érdemes egy demó szintig eljutni. Ja és néhány óra betanítás is benne van az árban.
2012. szept. 11. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Közel 20 évig használtam a TenSoft programját, nagyon szerettem, semmi gondom nem volt vele. Demo ingyenesen letölthető a honlapról. Adják egy éves részletre is. A könyvelő-programban benne a bérprogram is, a kettő összekötve, = bérfeladást megcsinálja a főkönyv felé. Benne a t.e. analitika, és még amit akarsz. = más külön programokat akkor már nem kell megvenned.

Jó még a Makrodigit progija is, azzal is dolgoztam már, ingyenesen letölthető demoja annak is van. Jogelődje a Mikrodigit, ha jól emlékszem a demo annak az oldalán van.

2012. szept. 12. 08:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Utánanézek.
2012. szept. 25. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!