Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van köztetek munkáltató vagy...

Van köztetek munkáltató vagy valaki tapasztalt, aki segítene? Megmondaná mi baj lehet az önéletrajzommal ami miatt még egy takarítói állásra is hiába küldöm el?

Figyelt kérdés
Már vagy 20 különféle helyre küldtem az önéletrajzomat.Sehonnan sem kaptam pozitív választ, sőt egyáltalán nem válaszolnak.Nem tudom, vajon miért.Szívesen megkérdezném a munkáltatókat, akiknek elküldtem, hogy mi a kifogásuk?De úgy gondoltam, inkább megkérdezem először itt.Nos, legjobban annak örülnék, ha munkáltató válaszolna a kérdésemre, szívesen elküldeném az önéletrajzomat mutatóba,hogy megnézze mi lehet a baj vele?
2012. máj. 18. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Küldd.
2012. máj. 18. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Küldd el priviben, megnézem.
2012. máj. 18. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:

a túljelentkezés.

Én a lidl nél voltam a raktárban, és 1ik nap az irodában 400 önéletrajzot nyomtattunk ki. Ezek mind a raktárosi állásra pályáztak a céghez! ahhoz hogy téged vegyenek fel, ekkora túlerőt kellene átütni valahogy, ami kb = a lottóval

2012. máj. 18. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet.

Egyik a túljelentkezés (legutóbb 77 jelentkezés érkezett 48 óra alatt egy négyórás pakolós munkára.

Az alábbi jelentkezések egyből kiesnek a rostán (álláshirdetésben kértem az alábbiakat):

- Hiányzik a motivációs levél (nem írja meg, hogy munkahely miért lenne ideális neki és miért lenne ő az ideális jelölt a cégnél),

- Önéletrajzból kimaradt a fénykép vagy nagyon fura képű az illető (bandzsa buliképet küld háttérben sörözőkkel, punk-hajú kisebbségi),

- Ha lány volt az illető (közepesen nehéz munkára, amire férfi munkaerőt keresek),

- Messze lakik (vidéki, miközben a hirdetésben volt, hogy az ideális jelölt max 20 percre lakik a munkavégzés helyétől - erre azért van szükség, hogy vészhelyzet esetén - pl nagy vihar - gyorsan bent tudjon lenni),

- Messze túlképzett vagy más orientáltság (2 diploma - vagy cukrász aki szakmában nem tud elhelyezkedni, de addig is eljönne pakolni - ezekkel az a gond, hogy amint van más lehetőség lépnek - márpedig az ember olyat szeretne, aki a következő 2-3 évét a cégnél képzeli el),

- Kretén motivációk (pl: "Miért gondolom, hogy alkalmas vagyok az állásra? Mert jóval a képességeim alatt van az elvégzendő feladat."),

- Egyéb kizáró szubjektív tényezők (60 éves ex-rendőrök, rossz helyesírású bulikirályok, volt őrző-védő aki azt bizonygatja, hogyha a boltban valakit lopáson érne annak annyi lenne, stb).

Stb. Nálad nem tudom, hogy mi lehet a gond, de hogy nálam mi volt, azt most láthatod.

Ui: a 77-ből kb 5-6 alkalmas ember maradt akik átmentek az első rostán, közülük hármat behívtam próbanapra (egymás után), és egyiküket felvettem (másik kettő a próbanapon vérzett el).

2012. máj. 18. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!