Tapasztalt Álláskeresők, mi a véleményetek?
Múlt hét kedden voltam állásinterjún, ahol az interjúztató nő elmondta, hogy összesen 5 embert hívnak be, és abból kettőt alkalmazni is fognak.
Azt mondta, hogy 2 héten belül értesít, mert az interjú "két fordulóból" áll. Ma telefonált, hogy jövő héten várnak ismét egy interjúra.
Mi a véleményetek? Reménykedhetek, hogy fel is vesznek ha már a második interjúra is behívtak? Vagy ez még nem jelent semmit?
Amúgy nincs tapasztalatom, mert pályakezdő vagyok.. Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
3x hívtak be tavaly egy helyre. Először egy tesztet kellett kitölteni. Másodszor interjú. Harmadszor egyezkedés.
Elbasztam 50 ezer forintot az egészre (más városban volt a cég) és a végén még csak meg sem sikerült egyezni. De nem is szimpátia alapján ment az egész, látszott rajtuk, hogy nem szívesen látnák a pofámat (ami azt illeti, ők sem voltak valami szimpatikusak), de kellett nekik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!