Mit állítsak a deszkámon, hogy gyorsabban tudjak hajtani, és minél kevesebbszer kelljen lökni magam?
azt vettem észre ha jobban meghúzom a pogácsát és nem dőlöngélek ki oldalra akkor már gyorsabb és tovább gurul. meg például nagyobb lappal, nagyobb kerékkel jobb hajtani vagy hogy? köszi
mert majd újítani is akarom a deszkám a 7,75ös lap az kicsi nekem, 44-45ös láb 184 centi
zsírt meg ilyesmit felejts el, lassítja.
csak ilyet használj csapágyra, de nagyon jól gurulnak, egy rendes kerék bones reds mellé, és hasítani fog.
én nem találom ezt a terméket az oldalon.
de itt az eredetin meg olcsóbb is: [link] nem tudom hogy posta költség mennyi lehet.
csak onnan gondoltam, hogy az e-bayről is rendelnek sokan. van hogy amerikából jön a cuccos, de még úgy is megéri. gördeszkát is rendeltek amcsiból hogy témánál maradjak. én még semmit nem rendeltem külföldről, tehát ezért is nem tudom mennyi a postaköltség. lehet hogy ők nem egy 6000ft-os csapágyat rendeltek hanem 50ezerért ruhát...
szóval akkor rendeljem meg hazai oldalról, azt mondod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!