Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit smároltok a párotokkal egy kapcsolatban? Gondolom minél tovább. annál kevesebbszer. Igy van? Kort irjatok.
hasonló a helyzet, mint az előző hozzászólónál.
L/16
Szerintem arra gondolt a kérdező, hogy ha régebben vagytok együtt, kevesebbet csókolóztok.
Hát mi 5 éve vagyunk együtt, de szerintem 1 éve biztos nem csókolóztunk.Ami baj.Mert én imádok csókolózni,de a pasim olyan nyálasan csókol, és én azt nem szeretem.Pedig régen rengeteget csókolóztunk, sose vettem észre, hogy nyálas.Csak szájra puszizunk.
De szerintem másoknál nem így van.
Mi négy éve vagyunk együtt és sztem ugyanannyiszor csókolózunk mint mikor 2 hetesek voltunk. Hasonló a helyzet a csókolózásban nálunk is mint az első két kommentelőnél. Nagy nyilvánosság előtt nem vagyunk csókkirály páros csak apró pici szájrapuszis! De amikor kettesben vagyunk az kárpótol a nyilvánosság miatt kihagyott csókokért!
19/L
4,5 éve vagyunk együtt és napi szinten előfordul, hála nem csökkent le az adag. :) Szoktunk összebújni és csak úgy csókolózni romantikus zenére. :)
21/L és 27/F
Mi 3 éve vagyunk együtt,sokat csókolózunk,de a szájrapuszi nálunk is gyakoribb.Szinte tök mindegy hol vagyunk, szájrapuszit majdnem minden percben adunk egymásnak,a rendes nyelves csók,nálunk is inkább akkor jellemző,amikor más nem látja.az mégiscsak intimebb dolog.
18/L ;22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!