Mi a véleményetek erről a gondolat menetről? Minél többet meztelenkedsz a párod elött, annál kevesebbszer fog kívánni.
Szóval... én már hallottam erről, na és pont ma találtam rá egy cikkben. A cikk írója mesél a házaséletről (vagy csak sima párkapcsolat, mindegy), a párja egy idő után elhidegült tőle, a szeretkezések csökkentek, mire a pasi kinyögte, hogy egy picit kevesebbet meztelenkedjen elötte.
Lehetséges, hogy minél többször lát minket a párunk meztelenül mondjuk a szeretkezéseken kívül, annál inkább hozzá szokik és lassan lassan csökken az érzése a testünk láttán?
Mit gondoltok? Esetleg saját tapasztalat?
Tény, hogy a meztelenség csak akkor kapcsolódik össze közvetlenül a szexualitással, ha máskor az ember fel van öltözve.
DE az már régen rossz, ha az embert csak azért kívánja a párja, mert "úristen, egy meztelen nő!" Nálunk például a meztelenkedés egyáltalán nem befolyásolja a szexuális életünket, egyszerűen csak nem önmagában a meztelenséget találjuk izgatónak, hanem egyéb dolgokat (egy érzéki csókot, együtt táncolást, stb.)
Én nem értek egyet.
Én sokkal inkább ki tudok ábrándulni pl. a tottyos valagú kinyúlt, rózsaszín, kiskutyás frottír pizsama látványától!
Akárhányszor meglátom meztelenül, mindig megkívánom, vagy legalább megsimogatom...
A kiábrándultságot sok dolog kiválthatja, de ez pont nem!
35f
Én sem értek ezzel egyet!
Bár tény,hogy én eddig nem mászkáltam csak úgy unalomból meztelenül a lakásba.Minimum fehérneműben szoktam itthon lenni.
Eddig ha már kicsit lengébben voltam itthon,az fix,hogy kaptam teperolást,simogatást,bókokat,aminek mindig szex lett a vége.
És én sem untam meg,ha valaki meztelenül volt,vagy épp boxerben!
Kinyúlt dedós pizsamákat meg nem hordok,hanem alváshoz minimum top és tangabugyi,jobb napokon pedig csipkés cuccokkal kedveskedtem eddig a párjaimnak.
nekem jól esik ha a párom meztelenül mászkál. igényem van rá h néha húzzon is vele de nem kaphatom meg:-).
én pont ugy kivánom mint 3 éve.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!