Mi a véleményetek erről a gondolat menetről? Minél többet meztelenkedsz a párod elött, annál kevesebbszer fog kívánni.
Szóval... én már hallottam erről, na és pont ma találtam rá egy cikkben. A cikk írója mesél a házaséletről (vagy csak sima párkapcsolat, mindegy), a párja egy idő után elhidegült tőle, a szeretkezések csökkentek, mire a pasi kinyögte, hogy egy picit kevesebbet meztelenkedjen elötte.
Lehetséges, hogy minél többször lát minket a párunk meztelenül mondjuk a szeretkezéseken kívül, annál inkább hozzá szokik és lassan lassan csökken az érzése a testünk láttán?
Mit gondoltok? Esetleg saját tapasztalat?
Exem 4 éves kapcsolat után azt mondta hogy azért nem kezdeményez mert túl hozzászokott hogy mindig meztelenül lát (panel,30 foknál hidegebb nincs)...
Párom viszont mai napig minden nap ugyanugy bújik,öleget,és tapiz,kiván,hiába meztelenül lát mindig itthon,pedig lassan a ráncaim is jönnek elő (de hát neki is,korral jár)
szerintem ez csak egy hülye kifogás,nem a ruha miatt lesz jó egy kapcsolat
Én nem ezt tapasztaltam. Még ha így is lát, de akkor épp nincs is semmi, csak feltüzelődik ettől, ami azért nem egy rossz dolog, és csak sokkal jobban várja az estét ;)
dehát, mint sok más, ez is emberenként változó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!