Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyit kell ahhoz ütni...

Mennyit kell ahhoz ütni boxzsákot, hogy már vérezzen?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, tehát csupasz kézzel ütném a zsákot.

Ha pl nincs itthon zsákom, akkor mit érdemes ütni? Ne nézzetek hülyének, tiszta ideg vagyok (természetesen csaj van a dologban) és le kell vezetnem így!

2013. febr. 19. 15:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért a kezemnek kell, hogy vérezzen :-)
2013. febr. 19. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
elég egyet is ütnöd, ha nem jól ütsz az hamar leviszi a bőrt a kezedről. Ha nem kesztyűben ütöd. Otthon mit üss? Bármit amit ha megütsz eltörik a kezed. Akkor majd biztos megnyugszol...
2013. febr. 19. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
üsd a fejed mig nemleszel ekkora debil :)
2013. febr. 19. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

természetesen csaj van a dologban?

mindig röhögtem az ilyen szánalmas gyökereken,akik nő miatt magukban tesznek kárt.

beleb@sznak a falba,eltörik a kezük,meg az üvegbe stb.

önbüntető,kártékony,önsajnáltató majomkodás.

ha bajod van a bigével rendezd le vele.

az tuti,hogy az utolsó gondolatom se lenne az,hogy magamban tegyek kárt,ha haragszom.

pengével ejts felületi sebeket a kezeden,aztán előadhatod a csajnak a nagy harcost.

2013. febr. 19. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem verd a fejed a falba. tuti siker. idióta vagy...egy csaj miatt te akarsz vérezni? akkor aztán sokkal jobb lesz...
2013. febr. 19. 22:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
2013. febr. 19. 22:39
 7/7 anonim válasza:

Puszta kézzel ha belépéssel, csípőráfordítással és ha hatalmas az ütőerőd(egyénfüggő) akkor egy ütéssel vérzik a kezed. Ha edzettebb a bőröd akkor ugye benne van hogy tovább bírja.

De 1. én ha ideges vagyok nem kérdezek gyakorikérdéseken hogy mit érdemes ütni, mert lesza... akkor ütök. Tiszta ideg vagy nem kell szétcseszned a kezed... Annyi nő van. Na most ha a csaj hülye volt, akkor megéri neked idegeskedni? Megéri neked szétcseszni a kezed egy hülye nőstényért? Idegeskedni kell érte? Inkább nézz egy másik csaj után aki érdemes arra hogy ideges legyél érte, miatta. Ne pazarold az időd, mert az kevés. Ha meg csávó volt a hibás akkor miért akarod tönkretenni az öklöd? lehet szükség lenne rá nem? naugye... Meg úgy ne üss boxzsákot ha nem tudod hogy hogyan kell. Ha csak úgy ütni akarsz valamit akkor az ne az legyen. Ha ideges vagy menj el futni.

2013. febr. 20. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!