A boxzsákot kiválthatják egymásra pakolt autógumik?
Üdv.
Tudom furcsa a kérdésem, de sajnos nincs lehetőségem boxzsákot szerezni, illetve ha ez a megoldás is jó, akkor nem költenék feleslegesen.
Szóval egymásra pakoltam 6 db autógumit oszlop szerűen, a tetejére tettem nehezéket és ezt a "tornyot" beállítottam a falhoz, szóval nem mozog.
Szerintetek ha ezen gyakorolnék itthon akkor ez elegendő? Krav-magazom egyébként, csak az ütéseket-rúgásokat szeretném gyakorolni.
Illetve még azt kérdezném, hogy milyen "szabályok" vannak egy boxzsák/autógumi oszlop :) használatára, mert gondolom az eszetlen ütése az csak kárt okoz az ízületeknek.
Emelet egyébként futok/biciklizek illetve a fegyencedzést csinálom itthon.
A célom az, hogy ütéserőt javítsam, az ütés pontosságát és természetesen az állóképességet, mert az mindig jól jön. (Bár szerencsére futás/bicikli jót tesz neki.)
Egyébként kb. 60kg vagyok (kicsiti kevesebb), ha ez számítana.
Köszi előre is.
Igen, kicsit keményebb szerintem is, de amikor beleütök, akkor rendesen "bemegy", behorpad a felület, tehát nem kemény anyagot ütök. Kicsit recés ugye, de ettől akár még erősödhetne az öklöm is elvileg.
Hm?
Nem rossz megoldás. Javasolnám még egy fa cölöp leásását, szivaccsal, vagy rongyokkal való betekerését, és azt is lehet ütni-rúgni, de főleg rúgni.
Krav Magáról inkább nem mondok semmit, de így tovább, ötletes... :)
Jó lesz ez.
Ütőerőre csinálhatod még,hogy veszel egy pörölyt és azzal ütöd a gumit,és a medicinlabda,vagy súlydobás is jó ütőerő fejlesztésére.
De persze a legjobb az lenne,ha felszednél 25 kilót.
http://www.youtube.com/watch?v=RnKCsTxSlIs&feature=relmfu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!