Milyen sportot válasszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves vagyok és fiú minden nap haza jövök a suliból és itthon ülök a gép előtt amit már unok.Kellene valami sport amit minden nap csinálnék és edzésre járnék.A foci kosár kizárva mert focira 7. órában járok csütörtökönként de ez kevés.A kosarat meg nem szeretem.Légyszi ajánljatok valamilyen sportot.2013. febr. 13. 20:15
11/15 anonim válasza:
"egyesek számára ez lehet túl megerőltető, nem?"
ha megnézed ezt a gyakorikerdesek.hu sport rovatot hány emberről gondolod azt hogy próbál tanulni,gondolkodni,fejlődni?
12/15 anonim válasza:
Elfogadnád ezúttal a tartózkodó választ? :D
15/15 anonim válasza:
Gördeszka jó, szerintem is. Nincs semmi kötöttség, akkor nyomod, amikor ráérsz, és ha tehetséges vagy, még versenyeken is odaérhetsz, mert elég fiatal vagy. De ha nem vagy versenyző típus, akkor is megtalálod a jó társaságot, kiélheted a kreatív vágyaidat és közben óriási a szabadságérzés... hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!