Milyen sportot válasszak?
Megértem szüleidet, a box cigány sport.
Ha hajlékony vagy akkor kipróbálhatod a Capoeirát, élvezetes, látványos, és nem is vernek péppé.
Mi az, hogy a boksz cigány sport?!! És a Capoeira miért annyira jó? És mi az, hogy a capoeirától nem vernek péppé? A capoeira az az a harcművészet aminek a harci hatékonysága nagyon gyenge. (Max. akkor jó bunyóra ha 20 éve komolyan csinálod és egy brazil nagy mestertől tanulsz.)
A boksz az egy nagyon kemény sport. Egyesek akkora hülyeséget tudnak mondani, látszik, hogy semmit sem tudtok a küzdősportokról.
Kedves előző
Nem szeretnék itt vita témát nyitni, de ha már ennyire bele akarsz kötni a commentembe.
Minden második cigány boxol.-ebből ugye jön hogy cigány sport
a Capoeira miért annyira jó? Már egyszer leírtam de a kedvedért leírom még egyszer: élvezetes, látványos, és nem is vernek péppé.
"És mi az, hogy a capoeirától nem vernek péppé?"-Én ilyet nem írtam, max te értetted félre. (értsd az edzéseken nem vernek péppé mint pl egy box edzésen.)
"harci hatékonysága nagyon gyenge."állítottam ennek az ellenkezőjét? illetve a kérdező kitért erre?
"A boksz az egy nagyon kemény sport."-ezt szintén nem cáfolta senki...
Az utolsó mondatra pedig no comment. Mindenbe bele lehet kötni, csak hogy ez az oldal nem arról szól...
Köszönöm ha vetted a fáradtságot és elolvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!