Milyen sportot válasszak? Valami extrémet esetleg?
Régi álmom, hogy legyőzöm a félelmeimet, és ezáltal sikerül valamilyen sportban jól teljesíteni. Korábban egy tornász csapattal gyakoroltam szaltózni, cigánykerekezni, kézenjárni... csupa izgalmas és érdekes dolgot, de az sajnos megszűnt. (viszont a félelmeim még nem szűntek meg)
Gondolkoztam esetleg valamilyen kaszkadőr sulin, bár nem mint munka, mint inkább sport szeretnék rátekinteni. Azt hiszem, egy kis adrenalin is jól esne:D
elég tanácstalan vagyok, de valami izgalmasat, vagy újat szívesen kipróbálnék 20/L
köszönöm a válaszokat
A nagy kedvenceim:
falmászás, sziklamászás, jégmászás, wakeboard, snowboard, crossmotor
:)
köszönöm a válaszokat!
a parkour-ön én is gondolkoztam, bár (na, már megint a félelmeim:D), félek, hogy kilógnék a sorból az ügyetlenségem miatt... meg nem tudom, hogy létezik e szervezett csoport erre, sokan csak így haveri társasággal csinálják.
bungee jumping meg ejtőernyő kilőve, attól betojnék:D
Autó-Motor sportok.A legelérhetőbb a motocross,rally és szlalom.Ezeket amatőr szinten is tudod űzni.Nem olyan húzósak árban.Adrenalinban nincs hiány. :)
Ha gondolod akkor privátban tudok pontos összeget mondani egy éves költségvetésemről.Kicsit sok lenne ide,ezért nem is részletezem.Csak ha érdekel. :)
figyu én is nemrég kezdtem el gyakorolni a szaltókat ,szinte minden ugrás előtt félek MÉG.... de abban bízom hogy majd egyszer elmúlik a félelmem
sokkal nagyobb bennem a motiváció mint a félelem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!