Nem fejlődik a bicepszem/tricepszem. Mit tegyek?
Amit eddig csináltam:
Állva kétkezes bicepsz,ferde padon egykezes bicepsz,kalapács bic.
Vagy bicepszgép,kábeles áthúzás,madárfogásos bic.,ülve emelés,koncentrált bicepsz.
Tricepszre:
lórúgás,hátsófekvő,kábeles lehúzás változatok,tolózkodás.
Fiatal vagyok(16 éves) ezért a könyököt nagyon megterhelő gyakorlatokat még nem csinálom.(pl."koponyatörő") Ez baj?
Vagy milyen gyakorlatokat csináljak? Már variáltam ezeket,próbáltam szuperszettben stb..
Néha sikerült ezekkel a gyakorlatokkal égető,izomlázas edzést összehozni,de az esetek nagyrészében edzés után szinte semmit se érzek a karomban,nehezen fejlődik.Miért?
Elég sok húst eszem,hozzá tojást,van fehérjeturmix,szóval elvileg megvan az elegendő tápanyag. 16/F
Pont a lényeg maradt ki a kérdésegből:) Illetve csak süt rólad a hozzá nem értés.
De nem szeretnék bele szólni, mert nem testépítő vagyok.
Csak annyit írok, hogy sürgősen olvass utána a dolgoknak, mert nem jól csinálod.
Más rendesen fejlődik.
Glissade, kb. másfél éve kondizok,nem vagyok nagy szagértő..de mondd el mit írtam le rosszul,ha az segíthet a megoldásban.
Szia!
Nézz utána testépítő oldalakon. Ott mindent elmondanak mit, hogyan, mennyit stb.
A teremben figyelgesd az öreg rókákat:) (én is sokat tanultam így) mert tőlük is el leshetsz ezt, azt!
Ne aggódj! Ha kitartó vagy és utána nézel a dolgoknak, fejlődni fogsz!
Utánanéztem.
Mindenhol ezeket a gyakorlatokat írták.
Kértem tanácsot a tapasztaltabbaktól,ők is adtak pár tippet,abból se lett semmi..
Jó de nem szeretnék itt okoskodni, mert nincs mire fel.
DE
1. Az izomláz nem feltétele a fejlődésnek.
2. Ha izmosodni akarsz, akkor nem kell bukásig edzeni. Akkora súly kell amivel 8-12 ismétlést meg tudsz csinálni.
Illetve minden testrészre edzeni kell.
Nem írtad mennyit pihensz. Fehétjéből meg asszem, annyiszor 2-2,5g kell ahány kiló vagy, és a ch is valami ilyesmi arányban.
Ugy tunik neked nem használnak az izolácios gyakorlatok, sebaj.
Bicepsz:
huzodszkodás sullyal bicepszhez 3*8-12
"Csaló" bicepsz. A könyököd maradjon a helyén alsó hátból csalj.3*8-12
Body drag curls( ird be googleba) 3*8-12
Tricepsz
Tolódszkodás padon/ tolodszkodás derékszögig 3*8-12 mindkettő sullyal
Még ha tartani is kell egy picit a lábad akkor is sullyal ( fura de müködik)
Szük fogásu fekvenyomas 3*8-12
koponyatörő kézisúlyzokkal 3*8-12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!