Melyik a legjobb küzdősport?
Mindegyik jó, mindnek van előnye és hátránya..
Én azt mondom, hogy ha egy jó birkózó megszorít vagy földre visz soha nem szabadulsz ki belőle...
Valaki azt mondja h egy jó boxolónál nincs jobb... mindenki másra esküszik!
De szerintem az MMA K1 ketrecharc.. nem tudom, hogy pontosan mi a hivatalos neve, lényeg h szerintem az a legjobb.. ott van minden, ütés, rugás, földharc... végülis mint ha az utcán verekednél!
én karatézok és az is tökéletes,persze itthon kevés a jó edző szerencsére én jót fogtam ki! :)
de önvédelemre!ha csak verekedni szeretnél akkor a box!
Olyan hogy legjobb nincs és szerintem nem is lesz. Mindegyik nagyon jó ha mesteri szinted űzöd, persze lehetnek azért különbségek, lehet hogy az egyik harcstílus hatékonyabb egy másik ellen, de közbe valami ellen meg ez a gyengébb. Illetve az se mind1, hogy védekező stílusú vagy támadó stílusú harcművészetet akarsz, illetve vannak a sportra "butított" harcművészetek is.
Én spec japán párti vagyok így Aikidó (főként önvédelem, de azért elég durva támadások is vannak benne), akkor van a karate, plusz jó pár fegyveres harcstílus is.
1. Aikido nem küzdősport.
2. A vélemények megoszlanak és nem azt mondják ami szerintük a legjobb, hanem ahova járnak.
3.Küzdősportok közül nem tudom melyik a legjobb én a harcművészeteket jobban kedvelem :)
Előző:
Ja szerintem talán a birkózás
Chun Kuk Do!!!
Minden más, egy rakás sz@r, csak ez verhetetlen utcán ringben, meg az egész univerzumban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!