Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az ökölvívÁs elbutítja az embert?

Az ökölvívÁs elbutítja az embert?

Figyelt kérdés

Ugye minden fejbe kapott ütés egy-egy kisebb "agyrázkódás". Nem butul meg az agyuk? Valamint, nem tudják kiütni egymás fogát vagy letörni és az orruk nem deformálódik el?

Köszi!

2009. szept. 1. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha kiderülne h butítaná az embert szerintem az olyan világbajnokok mint mayweather pacquio stb. akik több 10millió dollárt keresnek egy meccsükkel magasról leszarnák h elbutítja őket a box :P
2011. júl. 19. 01:35
 12/12 anonim ***** válasza:

"Inkább ott lesz hülye az agyad ha bokszolsz 1-2 évet ha van kitartásod és majd emberkedsz, hogy te vagy a nagy bokszos!

Azt oda megy egy gyors szikár cigány gyerek vagy akárki kapsz tőle egyet azt sem tudod, hol vagy úgy megver!

A boksz amúgy sem a legjobb sport!van sokkal jobb harcművészet is!"

Mint aztmár előttem melítették, megennék reggelire a kis szikár cigány gyerekedet.

Ami pedig a boxot illeti, amennyit butíthat ,annyit fejleszti is az agyműködést, mivel nagyban javítja a reakcióképességet, ami szintén az agy és a test munkája. Valamint önfegyelemre tanít. és még sorolhatnám.

Ami az utcai verekedést illeti. 6 éve kick-boxolok. Azalatt 2-szer keveredtem utcai verekedésbe és mind a kétszer győztesen kerültem ki belőle. De második már csak parasztmázlin múlt, mivel a földön dőlt el a harc, ami már rég rossz ha nem bírkózol. Elmondom neked, hogy a rúgásaimmal szartse értem, már amikor tudta megyáltalán rúgni. Farmer nadrágban és cipőben alapból nem tudod felhúzni fejig a rúgást, arról nemis beszélve, hogyha naponta nem nyújtassz egy órát akkor már amúgysem. És ha már az ember üthet is, akkor mért rúgna? A boxolók, ha akár távolabb is van az ellenfél úgy kirobbannak hogy aztse tudod holvagy. 3 szituáció: Disco-kocsma: Általában lökdösődéssel kezdődik,tömeg is akad. két zöldfülűnél jóformán az dönt ki haggya rá a lökdösődést és ki üt először. Ha boxolsz akkor neked nem jelent nagy ügyet adni neki eggyet, azmeg elgondolkozna az élet értelmén. HA ő üt először, még akkorsem biztos hogy ő is vejezi be. A második: Előre megbeszélt iskolai verekedések- itt szinte mindig az dönt, hogy ki viszi le a másikat a földre mire jön a tanár. Itt nyilvánvaló a birkózók, sőt a judo-sok a legeredményesebbek. 3. Utcai rablás. Kést mutogat neked. Mitcsinálsz? Beszarsz. Vagy bátor vagy és behúzol neki aztán vagy röhögsz rajta vagy elszaladsz vagy rúgdosod a földön és te rablod ki őt. Egyén függő.

Mindenesetre az ökölvívás egy kiváló sport amit ha űzöl, igenis megtudod magad védeni az utcán. Ütni mindenki tud. De azzal ,hogy otthon fekvőtámaszozol meg felüléseket végzel hogy jó izmos légy, azzal ugyanúgy szétverik az arcod minthogyha nemcsinálnál semmit.

2011. szept. 11. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!