Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az ökölvívÁs elbutítja az embert?

Az ökölvívÁs elbutítja az embert?

Figyelt kérdés

Ugye minden fejbe kapott ütés egy-egy kisebb "agyrázkódás". Nem butul meg az agyuk? Valamint, nem tudják kiütni egymás fogát vagy letörni és az orruk nem deformálódik el?

Köszi!

2009. szept. 1. 21:44
1 2
 1/12 anonim válasza:
1. nem nagyon kapnak agyrázskódást, de ha igen túlélik, amúgysem olyan vészes! 2. vesznek fel fogvédőt, ami olyan mint egy fogszabályzó csak gumis 3. tudni kell védekezni, vagy pedig van jó plasztikai sebész
2009. szept. 1. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Inkább ott lesz hülye az agyad ha bokszolsz 1-2 évet ha van kitartásod és majd emberkedsz, hogy te vagy a nagy bokszos!

Azt oda megy egy gyors szikár cigány gyerek vagy akárki kapsz tőle egyet azt sem tudod, hol vagy úgy megver!

A boksz amúgy sem a legjobb sport!van sokkal jobb harcművészet is!

2009. szept. 1. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki 1-2 éve boxol, az már szerintem megeszi reggelire azt a "gyors, szikár cigánygyereket".
2009. szept. 2. 21:39
 4/12 anonim ***** válasza:

ennyi erővel a focisták is butulnak a sok fejeléstől...

tény ha valaki egy életen keresztül csinálja, sokkal több agysejtje pusztul mint egy átlag embernek... de az alkoholtól és a mónika- showtól is...

2009. szept. 4. 17:24
 5/12 anonim válasza:
100%
Én több mint 2 éve boxolok, nem hiszem hogy elbutultam, közben leérettségiztem és most már főiskolára járok. A fogvédő az tényleg megvédi a fogakat, és ha komolyan versenyzel akkor kiműtik az orrcsontod így nem tud eltörni.
2009. okt. 28. 13:48
 6/12 anonim válasza:
A kis szikár cigánygyerekes duma az csak vicc ugye?
2009. okt. 28. 13:50
 7/12 anonim válasza:

Jobban nem butít el mint a tv.

De ha egyszer lemész edzésre, kesztyűzöl, tuti rákapsz az ízére és onnantól már hogy megszeretted a sportot, magasrol szarsz arra h mennyire hülyít)

2009. dec. 23. 23:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne bokszot tanulj, az szerintem sem egy kemény harcművészet. Haverom 10 éve boxol, egyszer elment egy amatőr ketrecharc versenyre, egy nála egy fejjel kisebb, 15 kg-val legalább könnyebb capoeira-s srác úgy szétrúgta a combját és a bordáját, a második menetben kapásból technikai K.O-val kikapott, nem tudott egész egyszerűen lábra állni, ráadásul a gyereket el sem találta úgy rendesen, lazán elugrált előle, pedig haverom sem lassú. A második meccsén szintén kikapott egy nála szintén alacsonyabb és testtömegre is könnyebb kempostól, akit ugyan az első menetben lecsapott, a gyerekre 7-et kellett számolni, de utána félperc múlva ő rá kellett számolni 5-öt, mert a kempos csávó fejbe rúgta, a második menetben pedig a kempos csávó földharcban lenyomta, karfeszítés, haverom meg kopogott, szintén vesztett. Utána rögtön abba is hagyta az egészet. Rájött, hogy az ökölvívás az nem a leghatásosabb a többi harci stílus ellen. Pedig küzdött keményen, de nem volt elég, hiszen az ökölvívók csak a kezükkel jók, rúgni nem tudnak, földharchoz sem értenek ...stb.
2010. jan. 21. 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Az ökölvívás a 12. legveszélyesebb sport mostanság. Valószínű, hogy eltörik az orrod, meg egy-két monoklival gazdagodsz, de ez is egyénfüggő. Van akinek kevésbé reagál az ütésekre az arca, mint másoknak.
2010. ápr. 12. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
ez igaz amik elhangzottak, de szerintem az utcán nem lesz lehetőséged brazil jiu-jitsuzni, levinni a földre, és nem is azt fogod választani, hanem ütsz, vagy ha van helyed rúgsz, de szerintem egy boxoló kezei elég gyorsan elszállnak, még mielőtt rákészülnél a bunyóra :)
2010. aug. 11. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!