Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Scott padot hogyan iktatjátok...

Scott padot hogyan iktatjátok be a bicepsz edzésbe?

Figyelt kérdés

Kezdők kíméljenek.

Egykezes,rúd,21,és a végén koncentráltat szoktam nyomni,de valahogy sehogy jó a scott.

Elég kötött vagyok,nyújtok is emiatt sokat.

Ti hogyan nyomjátok a scott padot?

2013. jan. 22. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egykezessel végzem, néha francia rúddal. És nem minden edzésen megy scott pados bicepsz. Az a jó, ha variálod az edzést és nem mindig ugyanaz a 3 gyakorlat megy rá.
2013. jan. 22. 19:23
 2/8 A kérdező kommentje:
énis egykezessel,de az elején csinálod?Mert mikor be van durranva én képtelen vagyok csinálni.
2013. jan. 22. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem, nálam általában a 2. gyakorlat. Elsőnek állva valamelyik rúddal vagy egykezesekkel állva beforgatós bic.

De ha neked elsőre megy, az sem gond. Mindenki máshogy érzi jónak. Nincsenek kőbe vésett edzéstervek.:)

2013. jan. 22. 19:30
 4/8 Dogmatix91 ***** válasza:
én általában scott paddal kezdek. valamikor egyenes, valamikor francia rúddal (érdemes variálni, a francia rúd miatt beköthet a csukló és egy idő után kényelmetlen lesz az egyenes rúd). Koncentrált bicepszet nem szoktam, mert utálom és így is kellőképp be tudom durrantani a karom. Szoktam még ferde padon bicepszezni, nekem az is nagyon bejön. Kalapács-bicepszet sose szoktál?
2013. jan. 22. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
És a brachialis hol marad?
2013. jan. 22. 19:31
 6/8 Dogmatix91 ***** válasza:
Még azt odaírom, hogy azért szoktam scottal kezdeni, mert nekem a bicepsz 1. sorozat mindig nyögvenyelősen megy és így teljes mértékben rá tudok koncentrálni a bicepszre, így a bemelegítő sorozat után már teljes erőbedobással tudom csinálni. Ha állva/ülve kezdem a bicepszezést akkor úgy érzem hogy az a gyakorlat kuka, meg nem is esik jól.
2013. jan. 22. 19:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Jó akkor szerintem kezdem scottal ezentúl,majd meglátom milyen.

Én álva szoktam kezdeni egykezessel,4 féle képpen végig megyek rajta,nekem ez bevált.(ebből egyik a kalapács)

2013. jan. 22. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
nálam is megy kalapács, ha valaki tőlem kérdezte volna.:)
2013. jan. 22. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!