Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lean Boss-ról vélemények?!

BmwM3girl kérdése:

Lean Boss-ról vélemények?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18éves lány vagyok, 1éve mocorgok a testépítés világában. Egyenlőre még tömegelés van, de hamarosan keződik a szálkásítás. A következő összeállítást találtam ki:

Adipokill, Lean Boss, BCAA, protein (esetleg még karnitin), na meg persze mellette a multivit+porcerősítő. Jó lesz ez így, vagy változtassak valamit? A Lean Boss-t saját tapasztalatokból még nem ismerem, de páran nagyon ajánlották. Esetleg vlkinek vlm vélemény róla?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 28. 00:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az Aminostaros BCAA-at azért kérdeztem, mert aki ajánlotta, az vette-e a fáradságot és megnéztem mennyi van 1 adagban? Mennyi van 1 dobozvan? És ennek mennyi az ára?!
2012. dec. 28. 10:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, meg az összes citrulin malátos termék is be lett tiltva az euban, ez mivel a myometh is eltűnt, gondolom az ecdysteron miatt
2012. dec. 28. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Az ecdysteron miatt semmit nem vontak be!!!!
2012. dec. 28. 10:37
 14/18 anonim ***** válasza:

A citrulin malate sem UE ellenes!!!

Ott valami másnak kell lennie!

2012. dec. 28. 10:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Az ecdysteron csak feltételezès, mivel két ecdysteronos scitec terméket is bevontak, a citrulin malátra pedig rákérdeztem shop.builderen a pump n go-nál hogy miért tünt el és ezt a választ kaptam

Az EU Novel Food szabályozása miatt nem lehet élelmiszerekben néhány amerikában népszerű hatóanyag, át kell esnie egy majdnem gyógyszerészeti engedélyeztetésen, amit a gyártók nem vállalnak, mert nagyon megdrágítaná a termékeket, ezért inkább meg fognak szűnni az ilyen készítmények az EU-ban. Idővel, valószínű, hogy amerikában is.

2012. dec. 28. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
No ennek utána nézek, mert szerintem nem ez a két anyag lesz a ludas. Citrulin malate, és az ecdyson sem.
2012. dec. 28. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Nos akkor a hír, hogy sem az USA-ban sem az EU-ban így Magyarországon sem tiltott, tehát forgalmazható minden olyan termék ami Citrulin malate vagy/és beta-ecdysteront tartalmaz.

Tehát ha állítólagosan betiltottak vagy kivontak a forgalomból valamilyen Scitec terméket(keket), akkor az valami más hatónyag miatt történt.

2012. dec. 28. 11:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor még a gplc, creatine nitrát, creatine hcl ami felmerült bennem, ezért nem lehetett kapni a myomax hardcore-t mert ezek mind kikerültek belőle. Am vicces hogy odaírják hogy vitargo és platinóz keveréke közbemeg van benne 1-1 gramm a többi malto :)
2012. dec. 28. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!