Lean Boss-ról vélemények?!
Sziasztok! 18éves lány vagyok, 1éve mocorgok a testépítés világában. Egyenlőre még tömegelés van, de hamarosan keződik a szálkásítás. A következő összeállítást találtam ki:
Adipokill, Lean Boss, BCAA, protein (esetleg még karnitin), na meg persze mellette a multivit+porcerősítő. Jó lesz ez így, vagy változtassak valamit? A Lean Boss-t saját tapasztalatokból még nem ismerem, de páran nagyon ajánlották. Esetleg vlkinek vlm vélemény róla?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A citrulin malate sem UE ellenes!!!
Ott valami másnak kell lennie!
Az ecdysteron csak feltételezès, mivel két ecdysteronos scitec terméket is bevontak, a citrulin malátra pedig rákérdeztem shop.builderen a pump n go-nál hogy miért tünt el és ezt a választ kaptam
Az EU Novel Food szabályozása miatt nem lehet élelmiszerekben néhány amerikában népszerű hatóanyag, át kell esnie egy majdnem gyógyszerészeti engedélyeztetésen, amit a gyártók nem vállalnak, mert nagyon megdrágítaná a termékeket, ezért inkább meg fognak szűnni az ilyen készítmények az EU-ban. Idővel, valószínű, hogy amerikában is.
Nos akkor a hír, hogy sem az USA-ban sem az EU-ban így Magyarországon sem tiltott, tehát forgalmazható minden olyan termék ami Citrulin malate vagy/és beta-ecdysteront tartalmaz.
Tehát ha állítólagosan betiltottak vagy kivontak a forgalomból valamilyen Scitec terméket(keket), akkor az valami más hatónyag miatt történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!