Vélemények az új Hugo Boss női parfümről?
Figyelt kérdés
Megvettem az Orange-t és az a bajom vele, hogy nagyon erős és hosszan tartó az illata. Reggelente ha egyet a levegőbe fújok vele és átsuhanok alatta:-) akkor is egész nap érződik rajtam és nagyon erős. Ezzel más is így van? Tetszik az illat, de mégsem tudom használni.2009. aug. 29. 11:51
1/1 anonim válasza:
Nekem csak az illatmintája volt meg (levelezőlapon egy illatosított gézdarab), de már azon is érződik, hogy nagyon erős az illata. Rajtam is sokáig megmaradt, de egy kis idő után eltűnt az a vad gyümölcsös illat, és lágy, kellemesen édeskés illat maradt utána. Gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de aztán mégsem akartam most ennyi pénzt kiadni rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!