17 évesen késő elkezdeni karatezni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 11:16
11/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő :D Én is akkor kezdtem el :)
19/L
14/18 anonim válasza:
ha jól értelmeztem 15/L fekete öves?? nemtom h milyen karatét csinálsz de 1 DAN-os csak 18 évesen lehet az ember... Am semmi sem késő, én pont 17 vagyok, és 6 Kyu-s. De nem a fokozat számít, mert a karatét egész életében tanulnia kell az ebernek...
15/18 anonim válasza:
Hello! :-)
Soha nem késő. Ha nem kezdted még el a karatét, de el akarod kezdeni, akkor kezd el! Tanulj szorgalmasan, mert a karate nem olyan egyszerű dolog. Nem csak arról szól, hogy megtanulsz különböző ütéseket, rúgásokat, hanem tanulsz ott japán szavakat, mint például a Jame=elég, Mate=állj, Tsuki=Ütés, Geri=rúgás, és még sorolhatnám. Szóval...Ha elkezded, vagy már űzöd a sportot, ott kell lenned testileg, lelkileg, mert a karate egyik célja az, hogy lelkileg, testileg megerősítsen. :-)
Üdv:-Light-! =)
16/18 anonim válasza:
22.23as esetleg junior dan azt ugy rémlik 12 éveskortol lehet / de nem láttom nagy értelmét/ és akkor fekete öves
amugy én is ugy gondolom sose késő elkezdeni
17/18 anonim válasza:
Ismerek olyat aki 55 évesen kezdte, soha nem késő! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!