Ezek az emberek normálisak?
http://www.youtube.com/watch?v=HrX0ohmu1zw
Én elhiszem h. marha jól megy nekik de mi értelme kötél nélkül mászni...előbb utóbb úgyis leesnek mivel nem gépek ők is emberek és hibázhatnak...
én is csináltam életveszélyes dolgot de ezeknek nincs értelme.
hány éves vagy 15?
ha én ne pofázzak bele más dolgába te se ugass nekem,azt írok amit akarok,világos?
hogy a témánál maradjunk
/Milyen f@szság kondizni csak súlyokat emelgetsz milyen f@szság bunyózni csak ütitek egymást ez szűklátókörüség mindegyik embernek megvan a saját életvitele és ,hogy miben tudja kiélni magát/
aha,kiélni magát,hát ebben jól ki lehet élni magunkat,egy hiba aztán loccsan szét a pali.
az meg hogy hány éves vagy tényleg érdekelt.
nem véletlenül nem szoktak az idősebbek ilyen fa szságokat csinálni,csak a gyerekek azok akik az életükkel játszanak meg keresik a veszélyesebbnél veszélyesebb dolgokat mert azzal lesznek menők.
gondolom max 20éves vagy bár mindegy mert úgy is kamuznál az életkoroddal.
nem is értem hogy gondolod hogy neked igazad lehet ebben a vitában.
esélytelen vagy öcskös.
ha igazad lenne akkor a 7milliárd emberből akik a foldod élnek nem csak pár 100 vagy pár 1000ember csinálna ehhez hasonló baromságokat hanem legalább a negyede vagy a fele.
mivel ez egy baromság és értelmetlen életveszélyes dolog ezért csak pár 1000 elroggyant csinálja akiknek nem olyan fontos hogy élnek vagy halnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!