Ezek az emberek normálisak?
nincsen ezzel semmi baj,aki megakar halni az hagy haljon aki meg élni akar az nem csinál ilyen baromságokat.
2012. nov. 24. 17:40
A mai világban nagyon nehéz behatárolni a normalitás határát.
Adrenalin = narkózis
Adreanilin = fűggőség
2012. nov. 24. 17:55
ezeket még nézni is durva bakker.:D
2.19nél az igazi elmebeteg,a kockás inges.
2012. nov. 24. 18:06
vagánykodnak és ezeknek elég nagy az önbizalmuk mint a részeg embernek és aszt hiszik vele-k nem történik meg
2012. nov. 24. 18:22
Szerintem semmi baj velük. Jobb, mintha egész nap a gép előtt kockulnának, TV-t néznének, drogoznának, minden nap részegre innák magukat, stb. Nekik ez az életük, a hobbijuk, mint másnak mondjuk a bélyeggyűjtés. Minden emberben megvan a veszély, az ismeretlen utáni vágy, kíváncsiság, csak van aki kiéi, van aki pedig elfolytja. Régen teljesen természetes volt, hogy az emberek minden nap veszélyben voltak, csak ezt a mai elpuhult, TV-n, telefonon, interneten, számítógépen felnőtt emberek nem tudják megérteni, felfogni. Az a baj, hogy a mai emberek egy teljesen mesterséges, virtuális világban élnek, és nem képesek felfogni az ilyen dolgokat.(Lehet lepontozni!)
2012. nov. 24. 18:51
ma 18:51
milyen dolgokat?
az hogy valaki indokolatlanul kockára teszi az életét?
ebben aztán semmi jó sincs.
nem mondom hogy rosszabbak mint a drogokos vagy alkoholisták de hogy jobbak sem az is tuti.
annyi hogy igényesebben néznek ki de a végkifejlet ugyan az,nem az alkoholba vagy drogba halnak bele hanem lesnek aztán szét loccsannak.
persze nekünk ehhez semmi közünk az ő élete.
azt még nem vágom hogy miért mondtad hogy régen is veszélyben voltak?
itt miféle veszélyre gondolsz?
2012. nov. 24. 18:57
7/24 A kérdező kommentje:
Énis csinálok néha veszélyes dolgokat de miért kockáztatják ennyire az életüket ezt nem értem...ezeket a sziklákat kibisztosítva is ugyanúgy meg lehetne mászni, 2 dolgot tudok elképzelni h. miért van ez. 1: Rendkívül el vannak szállva maguktól és azthiszik velük nem történhet baj...de ez szerintem lehetetlen... 2: qvára nem érdekli őket h. mikor esnek le és végzik piros foltként.
Adrenalin = narkózis
Ez már beteges.
2012. nov. 25. 05:13
9/24 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ezek ha leesnek akkor a földetérés utolsó pillanatáig is "élvezik"?
Dirtboy ne okoskodj bele más hobbyjába . Szerintem egy teljesen más életvitelű ember ne itélkezzen . Milyen f@szság kondizni csak súlyokat emelgetsz milyen f@szság bunyózni csak ütitek egymást ez szűklátókörüség mindegyik embernek megvan a saját életvitele és ,hogy miben tudja kiélni magát ha te semmibe a te dolgod vagy ha valamibe akkor ugyanúgy fogja tudni fikázni egy másik ember akinek az életének nem része , mert bármit lehet fikázni ,de úgy hogy az ember nem lát bele az életmódba eléggé korlátozottság .
2012. nov. 26. 12:08
Kapcsolódó kérdések: