Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 16 éves lánynak érdemes lenne...

16 éves lánynak érdemes lenne MMA-zni?

Figyelt kérdés

Eddig nem űztem semmiféle sportot versenyszerűen... 1 évig rendszeresen futottam, szoktam kondiba járni...tehát nem tartom magamat "gyengének". Most kezdőknek hirdetnek felvételt. Érdemes lenne jelentkeznem?

Kb. mennyi az átlagos ára az edzéseknek? Milyen felszerelések kellenek?

Köszönöm.

2012. nov. 20. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kb. milyen súlyú és milyen magas vagy, hogy ilyen kemény küzdelemre vállalkozol?
2012. nov. 23. 16:39
 12/16 A kérdező kommentje:

~160 cm és kb. 60-63 kg.

Régóta szeretnék valamilyen küzdősportot végezni, de eddig nem igazán hallottam ilyet a környéken.

2012. nov. 23. 17:07
 13/16 anonim válasza:

Egy kedves hölgy ismerősöm 40 évesen jutott el egy boksz edzésre. Mostanra minden edzője, és sporttársa is azon siránkozik, hogy miért nem jött 20 évvel korábban, profi világbajnok lenne....

Ha lemész az edzésre úgyis kiderül hamarosan, hogy mennyire vagy ütésálló, egyáltalán lesz-e kedved hozzá. Csak azért, mert lány vagy, nem lehet azt mondani, hogy ezt a sportot ne csináld.

2012. nov. 24. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Az MMA nem küzdősport, az MMA egy szabályrendszer amiben lehet küzdősportolni. A box, a savate, a birkózás, a tájbox, bjj ezek küzdősportok. Háát de ha nagyon kukacoskodom akkor a tájbox, kickbox is szabályrendszer.
2012. nov. 25. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Ismersz már bizonyos fogásokat, technikákat? Mi vonz ebben a dologban? Önvédelemre kéne a tudás vagy versenyezni szeretnél?
2012. nov. 28. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Önvédelemre, arra a nojbi kickbox a nyerő nem? :DD
2012. nov. 28. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!