Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 16 éves lánynak érdemes lenne...

16 éves lánynak érdemes lenne MMA-zni?

Figyelt kérdés

Eddig nem űztem semmiféle sportot versenyszerűen... 1 évig rendszeresen futottam, szoktam kondiba járni...tehát nem tartom magamat "gyengének". Most kezdőknek hirdetnek felvételt. Érdemes lenne jelentkeznem?

Kb. mennyi az átlagos ára az edzéseknek? Milyen felszerelések kellenek?

Köszönöm.

2012. nov. 20. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
lányként nem tudsz MMAzni..ha az életkorod öltötted volna küzdősportok gyakorlásával akkoa sem érne semmit a tudásod..inkább babázzál..
2012. nov. 20. 17:53
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
töltötted*
2012. nov. 20. 17:53
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Érdemes, nem kell figyelni az elsőre, aki biztos úgy értette hogy a való életben nem vennéd/veszed hasznát. (de mondjuk a golf se sokkal jobb ilyen téren, bár van akinél fontos a lyuk-érzék :)

Hát az átlagos árat nem tudom megmondani ez egyesületenként változó, van ahol 18év alatt és felett is más az ár, de én olyan 3500-4000 körülire lőném az árat, bár ez függ a létszámtól és a heti edzések számától is. Felszerelések: a fogvédő az alap, mivel lányról van szó ezért a kosaras mellvédő is szükséges. Továbbá még a sípcsontvédő, esetlegesen mehet még térdvédő is( bár ebben nem vagyok biztos) szükség lesz majd még kesztyűre, és persze a ruházatra amiben edzel.

2012. nov. 20. 17:59
 4/16 A kérdező kommentje:

2.

Köszönöm szépen! :) Választ kaptam minden kérdésemre :))

Az edzések heti 2 alkalommal lennének, amik másfél órán át tartanának...

Egy kicsit sok minden kell hozzá :D gondolom elég kemény is... nem tudom, hogy szerepelnék az edzésen :)) holnap felhívom őket, mi-hogy van pontosan :))

és Köszönöm még egyszer :))

2012. nov. 20. 18:03
 5/16 anonim ***** válasza:
attól nem kell tartani hogy nem fog menni az elején mert biztos hogy nem fog menni. és ezt nem bántásból mondom, gondolj arra hogy mindenki így kezdi, senki sem Dan Hardy-ként. A lényeg hogy soha nem add fel, és ne másoknak hanem magadnak akarj megfelelni.
2012. nov. 20. 18:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom :) na majd holnap felhívom és még párszor átgondolom :))
2012. nov. 20. 18:38
 7/16 anonim ***** válasza:
MMA kezdőknek? nem úgy van,hogy ez csak egy szabályrendszer,amiben különböző ágazatokat vegyítenek ? Tehát nem kéne tudnod valami küzdősportot,harcművészetet űzni?
2012. nov. 20. 20:51
 8/16 anonim ***** válasza:
de, az MMA egy szabályrendszer de az ilyen és ehhez hasonló helyeknek MMA-ként oktatnak. Nem lehet azt hirdetni hogy egy kis thai box,egy kis kempo,egy kis ju jitsu (nem tudom hogy kell helyesen írni, elnézést). Tehát mindenből egy kicsi.
2012. nov. 20. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Ja már értem,köszi:)
2012. nov. 20. 21:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Minden versenysportot csinálhatnak nők. Gondolom jó szórakozás, vagy jólesik győzni.

Én személy szerint bohóckodásnak tartom ezeket, de tény hogy a bohóckodás szórakoztató! Úgy hogy hajrá.

Én Taichi, QiGong, Jóga párti vagyok :)

2012. nov. 22. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!