Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha meg álit a rendör egy...

Ha meg álit a rendör egy mellék utcában meg büntet ha pitbike-ot vezetek 12évesen? Hogyan szerezek pénzt?

Figyelt kérdés
hogyan szerezek 2013 május elejére ugy kb.90000ft-ot? 12 évesen?
2012. nov. 3. 18:58
 1/8 dirtboy ***** válasza:

igen simán megbüntethet

egy részt azért mert 12évesen nem lehet rá paírod,másrészt azért mert egy pitbike nagyobb köbcentis nem 50es és ezeket már nem igen ejnye bejnyézik le ha netán nincs papírod,se biztosítás,harmadrészt a pitek pályára készült mocik nem igen van rajtuk gyárilag világítás,kilométer óra meg semmi.

tehát közúti forgalomban ezek híján kizárt hogy részt vehessen.

azaz még ha később lenne is megfelelő jogsid rá amíg nincs rajta kellő felszelés addig jogosan büntethetnek meg.

90 ezer ért ne vegyél pitbikeot mert jót nem kapsz annyiért csak hulladékot.

ilyesmit kéne venned,erre a tulaj már rakott lámpát.

[link]

2012. nov. 3. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha mellékutca, ha főutca, nem vezetheted. Megbüntet, de a büntetést a szüleidnek kell kifizetni.

Mire kell a 90ezer?

2012. nov. 3. 19:11
 3/8 A kérdező kommentje:

a mocira kell a pénz! köszi a válaszokat!!

a szüleim nem akarják hogy simsont vegyek mert az nagy motor és azt nem vezethetek tudom hogy rá vehetem öket de hogy segitsetek!!! lécci

2012. nov. 3. 19:15
 4/8 dirtboy ***** válasza:

ezt nem értem

simsont nem engedik mert nagy motor?

az csak egy sza r 50es még egy pitbike 125-184ccm is megvan,amit linkeltem 140ccm és elhúzna 3 simsont is a pi csába olyan erő van ezekbe a kis gépekbe.

ha a simót nem engedik akkor nem értem a pitbike ot hogy engedhetik hiszen erősebb is és gyorsabb is a pit.

egyébként magasságra nagyobb egy pit mint egy simson, 80cm körül van egy pitbike ülésmagassága.

2012. nov. 3. 19:21
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ amugy méretbe nagy de biztos fogják engedni köszi a válaszokat! amugy milyen simson-t vegyek? ugy kb 60000ft om van rá
2012. nov. 3. 19:25
 6/8 kovpet ***** válasza:

Kis srác, a közlekedés olyan felelősség, mint mondjuk a fegyverviselés. Egy 12 éves NE menjen közúton. Főúton is épp csak hogy közlekedhetsz BICIKLIVEL.

Várj még pár évet.

2012. nov. 3. 19:59
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

amugy nem fö utcára gondoltam

2012. nov. 3. 20:06
 8/8 anonim válasza:

ha ennyire szeretnél motort akkor szerintem is simson, jóval egyszerűbb, könyebben -olcsóbban szervizelhető jószág.

Első motornak azonban szerintem bőven megfelelne egy puch maxi, jawa, vagy (mini)romet is.

2012. nov. 20. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!