Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kickbox, thaibox, vagy krav maga?

Kickbox, thaibox, vagy krav maga?

Figyelt kérdés
Sziasztok!14éves fiú vagyok 7évet judoztam,2éve capoeirázom,és azon gondolkodok hogy a fenti sportok közül melyiket válasszam?Ki melyiket ajánlaná és miért?A válaszokat előre is köszi!

2012. okt. 31. 23:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A krav-magához előképzettség kell,de az neked megvan,szóval mehet..
2012. nov. 3. 11:53
 12/21 anonim ***** válasza:
igen, ha előtte nem jártam volna másra, akkor tényleg kevéske lennék még egy taknyos kis cigány gyerekhez is :P
2012. nov. 3. 17:27
 13/21 anonim ***** válasza:
hoppsz elküldtem, folytatom, szóval ahogy az előző is írta kell az előképzettség, legalább is nekem sokkal jobban megy a krav-maga így, mint a többieknek akik régebb óta csinálják !
2012. nov. 3. 17:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Akkor a krav maga mégsem egy kamu sz@r?Jelenleg a krav maga és a thai box között akarok dönteni:D
2012. nov. 4. 00:14
 15/21 anonim ***** válasza:
.A krav-maga jó fogásokat,stb tanít.De ezeknek a jó kivitelezéséhez már kellenek a jobb reflexek,harci rutin,erő,azt pedig nem nagyon fejleszti.Sokan ezzel nincsenek tisztában,ezért hívják tudodminek.De szerintem menj el mindkét helyre 1-1 edzésre,és ahol komolyabban veszik,azt csináld:)
2012. nov. 4. 08:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Amikor anno először olvastam a kravról akkor én is elbizonytalanodtam, mert sokan írták, hogy semmit nem ér!

Nos azoknak üzenem, hogy engem mégis megtudott tanítani fogásokra, ahova ők jártak vagy nagyon rossz volt az edző (tuti nem hivatalos volt) vagy eleve úgy mentek oda, hogy úgysem ér semmit hát akkor tényleg semmit nem ér!

Nyugodtan próbáld ki mindhármat amelyik jobban tetszik azt válaszd!Amúgy a krav maga önvédelemre tanít szóval nem olyan küzdősport mint a többi, de reálisan tanít meg,pl:lefognak, fojtogatnak, többen jönnek rád, késsel, pisztollyal szóval ez ilyen!

2012. nov. 4. 11:23
 17/21 qwertzoo ***** válasza:
Habár én krav maga-ra járok, de mégis azt mondom inkább menj thabox-ra. Ezzel és a judo-val már nyithatsz az mma felé, ami elég felkapott lett és még a versenyzés is belefér. Krav maga ráér majd később is, ha érdekel.
2012. nov. 6. 00:25
 18/21 anonim válasza:

eggyértelmű h kick box az a legjobb(ezek közűl mert amúgy az itf tkd) v legalábbis én azt választanám

de ha bármelyiket is elakarod kezdeni le kell szoknod a cigiről

2012. nov. 7. 17:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Imádom <3 :D

Jó cupákos kravmaga, még fogásokra is megtanít! De ugye liszt és cukormentes fogásokra? Mert nem ám hogy akármi sz.art sütögetünk, ezeket nem esszük meg!

Azok amiket a kravmagások megtanulnak, hát azzal a kivétellel amikor Jujutsu mester az edző, mert ugye ilyen is van a kravot jobban el lehet adni, de valójában jujutsuznak.. szóval nem fogásokat tanulnak, hanem bohóckodást. De valamire az is elég, inkább legyen némi rutinom abban hogyan köpjem szemen és toljak ugyan oda ujjal mint hogy semmihez se értsek.. csak hát necces, mert ezeket is komolyan kéne gyakorolni.

Küzdősport meg.. jeeééézusom, sportot utcára, erőszakkezelésre..? Majd szólj hogy várják meg míg felveszitek a kesztyűt.

2012. nov. 11. 15:05
 20/21 anonim válasza:
Thai boxot válaszd két éve thaiboxolok és nagyon megerősödtem azóta..szerintem jó időtöltés :)
2013. jan. 11. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!