Kickbox, thaibox, vagy krav maga?
Köszi a válaszokat,ju jitsut már próbaltam de ott ahol próbáltam elég szar volt az oktatás:)
Eddig ezekszerint senki nincs a krav maga mellett?
Kedves kérdező elmondanád, hogy hol volt sz@r ju jitsu edzés? Ez nagyon érdekelne, mert eddig azt hittem, hogy a hazai dojo-k mindegyike elég jó.
Ha nem akarod itt, akkor küldj privátot :)
2 éve volt de a kedvedért utána nézek:)a szar benne az volt amúgy hogy a csoportot haladónak adták ki és mind a gyerek- mind a felnőttedzésen a legalapabb technikákat vették amit én judosként már a 2. héten tudtam:)
Egyébként tudtok ajánlani jó thaibox klubbot?:)
7 év judo után elég értelmetlen dolog lemenni jujitsuzni, jó eséllyel olyanok fognak tanítani, akik annyit se tudnak, mint te.
a BJJ az már értelmesebb alternatíva, pont az van benne, ami a judoból hiányzik (és az hiányzik belőle, ami a judoban megvan :D), vagyis, a befejezés.
TB klubbot pesten tudok ajánlani, Re-gym, vagy a Rokko gym.
"jó eséllyel olyanok fognak tanítani, akik annyit se tudnak, mint te."
Ezt mire alapozod? Mert judo edzésen gondolom biztosan oktatnak pl csuklódobást (kote gaeshi)...
Krav-Maga!Nekem az jobban tetszik, mellette 7 éve karatézom(én is régen kezdtem, már ha a 7 az sok :) )
és jobban megtanított engem az önvédelemre!
DE. mivel sportot keresel és nem önvédelmet ezért Thaibox!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!