Kedves testépítő társaim! Szerintetek jól csinálom? (a többi lent)
Kicsit több mint egy éve foglalkozom testépítéssel. Eddig sajnos össze vissza edzettem aminek még is lett a következménye. A karom és a vállam nagyon elmaradt. Arra gondoltam, hogy változtatnom kellene az edzésemen. Össze állítottam magamnak egy kar és váll centrikus edzéstervet. Felvázolnám, és kérlek titeket javítsátok ki ha valami nem stimmelne a dologgal!
Heti 4nap edzésem lenne:
Hétfő: teljes mell,mellette átmozgató jelleggel: első és oldalsó delta,tricepsz
Kedd: pihenő
Szerda: teljes hát,átmozgató jelleggel:hátsó delta,bicepsz
Csütörtök: teljes láb
Péntek: teljes kar és váll
Hétvége pihenő.
A hozzászólásokat előre is köszönöm!
Mit jelent az, hogy átmozgató jelleggel? Ennek így semmi értelme nincs..
Legyen inkább a kar meg a váll is külön napon, de akkor csapj oda nekik rendesen, keményen edzed meg őket. Használd az izomelsőség elvét.
Köszönöm a válaszod!
Az "átmozgató jelleggel"-t arra értettem,hogy nem teljes bukásig végzem a sorozatokat, hanem csak egy bizonyos pumpáltságig. A bukásig végzett karedzést péntekre tenném.
Én most kezdtem a karcentrikus edzésem 3. hetébe:)
Hétfőn és pénteken átmozgató edzés megy a felkart leszámítva minden izomcsoportra. Szerdán pedig szétbombázom a felkarom.
De jövőhéttől visszaállok normál edzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!