Szerintetek Magyarországon ki a legerősebb Testépítő?
Figyelt kérdés
...és külföldön? Gondolom nagy különbségek azért nincsenek profi szinten, csak úgy érdekel.2012. aug. 20. 10:50
1/6 anonim válasza:
Legerősebb? Hát a Béci. :D
A legkidolgozottabbról meg lehetne vitatkozni , talán a Vörös Zolit mondanám.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is Bécire gondoltam :)
Kidolgozottságra én talán Molnár Petit mondanám, nagyságra pedig Kormány Misit...na nem mintha egyik sokkal rosszabb lenne a másiktól : )
2012. aug. 20. 11:42
3/6 kakao01 válasza:
kérdező én is pont erre a 3-ra gondoltam :DD Zolit szerintem Bereczki lassan lenövi vagy már lehet hogy nagyobb
4/6 anonim válasza:
Bereczki talán a harmadik Molnár Peti és Tóth Dani mellet, akinek tényleg érdemes ezzel foglalkozni. Béla a legerősebb, de a Vörös Zoli is erős volt, mára már lehet gyengébb.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen-igen, Bereczki Krisztián is hatalmas fazon...és milyen durva hogy csak 5 éve edz.
2012. aug. 20. 15:01
6/6 anonim válasza:
Hát igen, Béci egy állat, a jó értelmben persze. :))
legkidolgozottabnak talán Molnár Petit mondanám, vagy Tóth Danit. Zolinak is persze nagyon szép fizikuma volt, de Petiét valahogy jobbnak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!