Magyarországon mi a most kapható legerősebb sörfajta? És hol lehet kapni?
Ha Bp.-n laksz, itt nézz szét:
www.csakajosor.hu vagy www.belgasorbolt.hu
Biztos találsz erősebbet, de csak óvatosan :)
# 6/7
A kérdésed nagyon jó.
komolyabb alkoholtartalmú viszonylag jól fogyasztható fél literes dobozos sörökből szinte csak a a fekete karpackie volt 9%-osban de mostmár az sincs mert nekem úgy tűnik hogy az egyetlen magyarországi importőr az INTERWEST is leállt a forgalmazásval.Sajnos.Szlovákiából is lehetne behozni 12%os sört csak úgy tűnik hogy magyarországi fogrgalmazó nem akad aki behozna magasabb alkoholtartalmú import söröket kelet európából. Esetleg még a fekete argust tudom neked ajánlani ami még úgy fogyasztható minőség.De abból meg lehet hogy kettő kell ahhoz hogy jól érezd magad tőle ;-)
# 1/8-nak
a borsodi bivaly az egy csapnivaló sz.r.Egyszer ittam de soha többet.Ha neked az ízlik akkor te még nem ittál(magas alkoholtartalmú) jó sört.
Én nem bántani akarom a magyar söröket de igen szar minőségűek alkoholfokot tekintve pedig az összes magyar márka gyenge mint a lóhugy.Úgy is mondhatnám hogy a magyar sörök,nem sörök.(csak egy gyenge pisa mind )
Kérdezőnek.
Tudomásom szerint a magyarországon jelenleg kapható legerősebb sör a FAXE .Jó sör.Szerintem bárhol hozzá lehet jutni az országban kis vegyesbe,közértbe,éjjel-nappaliba,tesco auchan lidl aldi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!