Mi a Magyarországon kapható legerősebb energiaital, amitől a legtöbb energiát lehet kapni (ténylegesen, KJ? )?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat2009. júl. 17. 21:51
1/11 anonim válasza:
Az energiaitaltól nem kapsz igazán sok energiát. Ha ugyanennyi jó cukros vizet innál abban több kJ van.
Az energiaitalokban olyan anyagok vannak (koffein, taurin) amelyektől a szervezet felpörög. De nem igazán a kalóriatartalma miatt.
3/11 anonim válasza:
Nincs olyan hogy legerősebb, mivel a taurin és koffein tartalom 100ml energia italban nem léphet át egy bizonyos határ értéket.
4/11 anonim válasza:
szerintem a cocaine energiaital .finom chilis íze van :P
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Cocaine..
3x erősebb a red bullnál
7/11 anonim válasza:
Mana Potion.Szerepjátékosoknak nem újdonság.Sajnos külföldről kell rendelni. [link]
Ha sok energia kell egyél meg 1 kg disznózsírt
8/11 A kérdező kommentje:
ha mutatsz egy videót ahol magadba tömsz 1kiló disznózsirt hányás nélkül,megcsinálom én is..xDD
2009. júl. 17. 23:03
9/11 anonim válasza:
Szerintem a Playboy-ban van most itthon a legtöbb cucc! Abból nem sajnálják ki legalább. Ok, az ára sem a legolcsóbb, de a minőséget meg kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!