Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Több kérdést is feltennék...

Dávidking20 kérdése:

Több kérdést is feltennék nektek edző/testépítő társaim?

Figyelt kérdés

1. Azt már egy más által feltett kérdésben megválaszolták,hogy mindenkinek széterül ülve a combja,kivéve az anorexiásokat.Nekem 53 cm álva a legvestagabb ponton a kerülete, ülve pedig 57 cm, zavar hogy ha ülök hogy nagy (megnyomkodtam és nagyon kemény) mondjuk izmos lábam van, szerintetek férfinak okés ez, kicsit össze vagyok zavarodva mert sok a kis homár justin bieber utánzat az utcákon aztán nekik meg piszka a lábuk.

2.bicepszemet hogy edzem? hogy minél jobban nőjön?

3. mennyi kcal egyek ha izmot szeretnék és 174 cm vagyok 70 kg (jelzem 3 hónapja edzek már és 66-67 kg indultam.

4.napközben és néha estére milyen proteint ajánlanátok, lehetőleg olyat amit boltba megtudok venni itt Bp en, személyesen (scietec - complex az jó erre?)

ui: ma láng sport boltba csajtól kérdeztem ezt a nappali fehérjét erre 100 whey pro proff akart adni, mondom neki az nem jó mert abban gyors felszívódásuak vannak ,tudom hisz edzés után azt tolom, nekem meg olyan kell ami napközben 2 étkezés közötti nagy űrt kitölti ha esetleg nem tudok kajálni.

nevettem ezen egy jót :)

5. ha elkezdek szedni kreatint (monohidrátot nem akarok mert állítólag vízesít) akkor mennyi idő alatt látszik a hatása, egyáltalán miben segít? + ha abba haggya az ember akkor "leereszt"? :(

köszi a válaszokat

2012. szept. 29. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Erre oldalakat lehet írni és sajnos arra nincs idő.

Sok jó edzésterv van, itt találsz párat, pl:

[link]

[link]

tehát láthatod, hogy bicepszre is egyszer edzünk egy héten, kb 3 gyakorlattal 3 sorozattal.

Ne kalóriát számolunk, hanem tápanyagbevitelt grammban. Mondjuk ez kiadja a kalóriát is, de nem számolom ki:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

Protein komplex jó lesz napközben, vagy stillmass:

[link]

Tudom, boltban nincs ilyen, csak leírtam. De Biotech pro enzy fusion is jó.

A kreatin hozhat pár kg-os és plusz erőt, de genetikafügő. Ha abbahagyod, akkor egy része megmarad, de a tömegből megy majd le, mivel a vízvisszatartás megszűnik.

2012. szept. 29. 17:39
 2/2 poiu ***** válasza:
A kreatin kb. 10%-kal növeli a teljesítményt, izmod attól lesz több, ha ezt kihasználva többet nyomsz.
2012. okt. 1. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!