Testépítő- fitness edző okj-s képzéshez érettségin kívül kell még valami?
Figyelt kérdés
Valahol azt írják, hogy feltétel még, hogy rendelkezz sport múlttal, szaktudással,vagy erre irányuló szakmával. Sima gimnáziumot végeztem, érettségim van,nem sportoltam, csak itthon hobbi szinten "gyúrtam" ,de nagyon megtettszett és szeretném komolyabban csinálni.Így is lehetek, vagy előtte még valamit el kell végeznem?2012. febr. 10. 20:32
1/7 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést akartam most én is kiírni...Szóval engem is érdekelne a válasz!
(Bocsi az offért)
2/7 anonim válasza:
úgy persze könnyebb lenne,ha már nyertél volna mondjuk egy superbody-t,vagy valami eredményt felmutattál volna.
akkor legalább biztos lehetnél benne,hogy lesznek ügyfeleid.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen könnyebb lenne, de pont azért akarom elvégezni ,hogy komolyabban csinálhassam és talán versenyen is részt vennék. De gyári munka mellett, ezt sajna nem lehetne elérni. Szval akkor nem kötelező hozzá,csak előny?
2012. febr. 10. 20:47
4/7 anonim válasza:
Semmi más feltétele nincs, csak igazolás az egészségügyi alkalmasságról. (OKJ azonosítója: OKJ 52 813 01 0010 52 02)
5/7 A kérdező kommentje:
Ok.Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 10. 20:58
6/7 anonim válasza:
ha nem is kell hozzá más, de nem biztos hogy ez lenne a megfelelő szakma sőt inkább biztos, hogy nem
7/7 anonim válasza:
Ha fizetősre mész kell még hozá kb 200000ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!