Mi kell ahhoz, hogy fitness edző legyek?
Figyelt kérdés
Úgy értem milyen végzettség?
Érettségim van és egy rakás médiával és marketinggel kapcsolatos tréningem, tornázgatok, régebben sportgimnasztikáztam. De ennyi és gondolom ez kevés. Milyen tanfolyam, stb kell?
2011. jan. 13. 20:37
1/4 anonim válasza:
Legelőször is sok éves múlt a fitness világában,kapcsolatok,kezdőtőke.
2/4 anonim válasza:
És nem ártana indulni is néhány versenyen már csak a hitelesség végett.Fitnesz modellre nem olyan nehéz formába jönni az a legegyszerűbb.És egy szót sem írtál a súlyzós edzésről és a táplálkozási ismeretekről.
Egyébként van ilyen képzés kb 3 hónapos és minden hétvégén kell járni.De persze ilyen szakmánál a tested a hirdetés,uh indulj el pár versenyen én azt mondom.
3/4 anonim válasza:
van testépítő és fitnessedzői okj-s képzés a TE-n
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jan. 14. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!