Testépítők! Ti voltatok így?
Amikor elkezdtem a gyúrsát nagyon sovány srác voltam! 190 magas, és 53 kg. Nagyon rossz volt az étvágyam, naponta csak kétszer ettem. Mikor elkezdtem a gyúrást napi 6-7 kaját le erőszakoltam magamba, ami erős hányingert okozott, ezt 2 évig csináltam! Minden nap hányásig ettem! Most kb fél éve leáltam kicsit, de ha pl enni akarok valamit, pl egy almát, és alig hogy a számban van a falat már jön a hányinger! hiába koplalok egy napot, mert már próbáltam. akármilyen éhes vagyok, ha eszem is, és egy falat is elég már hányingerem van! Ti éltetek meg hasonlót?
25/f
Hányingerig enni nem a legjobb dolog. Én sosem ettem úgy, pedig én is úgy kezdtem, mint te.
Normálisan enni egyre többet, de azért az egészséget szem előtt tartva. Nekem sosem volt hányingerem, pedig normálisan eszem.
volt egy időszakom,amikor a csirkemelltől kaptam hányingert.
de olyat,hogy 10 percig nem mertem mozogni,mert kijött volna.
pont akkoriban láttam egy vidit,amiben coleman különböző szószokkal ízesítve ette önmagában a csirkemellet.
én is kipróbáltam és az ezersziget öntettel leöntött csirkecsöcs/rizs teljesen jól csúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!