Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Elemezzétek az edzésem + a...

Dávidking20 kérdése:

Elemezzétek az edzésem + a táplálkozásomat, javítsunk együtt rajta ahol esetleg hibádzik?

Figyelt kérdés

Köszi a segítséget előre is :)

Szóval 3-4 hónapja edzek edzőteremben (heti 3 szor) hétfő (mell és tricepsz) szerda(hát és lábizmok egy csoportja) péntek bicepsz,váll és a lábizmok másik csoportja)

Általában 1-1,5 órákat edzek

ilyen számokban 1X12, 1X10, 3X8 (persze ezen néha túlteljesítek)

Kajám: Még soha nem foglalkoztam izomépítéssel azelőtt,ezért még új számomra a " tömegnövelés"

De...: megpróbálok napi 4-5 ször enni

PL: reggeli(5:30) vagy tojás (főtt,rántotta) vagy 1 csomag mozzarella light golyók + egy adag protein turmix (whey complex)

(9-10 óra között) 2. kajálás protein turmix

12-13 óra tájékában 250 g csikre + 65 g rizs vagy tészta

15-16 óra fele - ugyan ez

19-20 óra zsírszegény cottage chees (túró) 1 doboz

22:00 1 kevert protein turmix kis tejjel a hosszabb szívódás miatt.

Az edzéseken mindig hetente megpróbálok súlyt emelni, bár pl: bicepsz és fekvenyomásnál kb 2-3 hete nem tudok egy picit se emelni, miért?

Van mega daily one om (1 tabletta/nap) van whey compleyem, meg 100% w pro prof meg edzés utánra volumass 35

kell e még valami táplálékiegészítőt vennem? (csak a fontosakat írjátok mert fősulis vagyok és nincs sok pénzem)

Pl nem tudom G-bomb vagy Amino msgic kell e?)

Minden hasznos tanácsra vevő vagyok :)

2012. okt. 18. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mert a tejcukor pont nem kell tömegnöveléskor sem, mert sokan nem tolerálják és emésztési gondokat is okoz. A tejzsír sem kell tömegnöveléskor sem.

De tőlem igyad tonna számra, nekem mindegy, én leírom, hogy kell, innentől meg mindenki eldönti, hogy neki mi a jó.:)

2012. okt. 18. 20:01
 12/16 A kérdező kommentje:
amúgy az általam leírt edzés + kaja alapjaiban jó?
2012. okt. 20. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem király, ha nem nősz akkor kicsit emelj az adagokon.
2012. okt. 20. 13:50
 14/16 A kérdező kommentje:
glutamint érdemes venni és edzés közben és este kefekvés előtt inni? pl G-bomb?
2012. okt. 21. 00:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, a glutamin mindig jól jön.
2012. okt. 21. 06:56
 16/16 anonim válasza:

Glutamint innen olcsón tudsz rendelni, írtak róla egy cikket!

[link]

2012. okt. 31. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!