Vettem biotch hyper mass 5000 1kg-os tömegnövelőt ha ezt beszedem látszani fog rajtam hogy izmosodtam?
Figyelt kérdés
egy éve járok kondizni 167cm 51kg vaok 30.5cm a karom menyit fogok hízni tőle és menyit fog nőni a karom tőle?2012. szept. 26. 19:06
11/23 anonim válasza:
Mondjuk vagy 70 kiló. Akkor edzés után kell neked 35g fehérje.
A hypermassól beviszel pl 15g fehérjét egy adaggal. Tehát kell még 20g fehérje. Az pedig kb 25g proteintápkiegben van meg.
12/23 A kérdező kommentje:
mostmár értem !
mert amit én veszek az a brutal muscle 30os fehérje abbba 21.5g fehérje van!
2012. szept. 30. 09:23
13/23 anonim válasza:
igen, az jó, azzal egészítsd ki a fehérjemennyiséget.
14/23 A kérdező kommentje:
és emeddig elég? egy adag 65g és naponta kettőt iszok! hány napig elég?
2012. szept. 30. 18:48
15/23 anonim válasza:
Akkor ki tudod számolni: ha egy nap 130g-ot eszel, akkor 1kg tömegnövelő egy hétig lesz elég. De én csak edzés után innám a cukros tömegnövelőt. Pihenő napon a protein mellé összetett szénhidrát kellene, pl zabpehely, pufirizs, teljes kiőrlésű kenyér.
16/23 A kérdező kommentje:
akk edzés közbe?
mert én úgy csinálom hogy edzés közbe megiszom és edzés utána megiszom a fehérjét egyből! ez így nemjó?
2012. okt. 1. 15:10
17/23 anonim válasza:
Nem jó. Edzés közben ne igyál tömegnövelőt. Csak utána menjen a fehérje és a tömegnövelő is.
Fehérjét ehetsz máskor is napközben, de cukros tömegnövelőt csak edzés után célszerű fogyasztani.
18/23 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszaidat!!
2012. okt. 1. 18:46
20/23 A kérdező kommentje:
most szedem a tömeg növelőt és ha úgy adódik hogy abba kell hagynom az kondizást akkor össze megyek?
2012. okt. 3. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!