Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen földrevitelt vagy...

Milyen földrevitelt vagy dobást, gáncsot ajánlotok egy kezdőnek, utcára?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenhez sok gyakorlás szükséges, és nem akarok(nem is tudnék) válldobással a betonba dobni valakit. Csak egy egyszerűbb dobás vagy gáncs van, ami kezdőként könnyebben kivitelezhető utcán? Légyszíves a kérdésre válaszoljatok, tudom, hogy mindenhez gyakorlás szükséges, de egy könnyebb technikát talán el tudnék sajátítani.

2012. szept. 9. 13:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyedül dobást, gáncsolást, nem lehet normálisan elsajátítani. Utcán ahol ütnek, nem egyszer, egy kezdőnek még kevesebb esélye van.Ütni, rúgni egy szintig meg tudsz tanulni otthon is, bár abban is hatalmas hibák lesznek, ha nincs edző aki kijavítson.Dobásoknak, gáncsoknak, szerintem neki se állj.Vegyél boxzsákot, üst rúgd napi 1-2 órát, elötte melegíts be, ha nem mész be HM/KS edzésre ezt tudom ajánlani.
2012. szept. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!