Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen földrevitelt vagy...

Milyen földrevitelt vagy dobást, gáncsot ajánlotok egy kezdőnek, utcára?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenhez sok gyakorlás szükséges, és nem akarok(nem is tudnék) válldobással a betonba dobni valakit. Csak egy egyszerűbb dobás vagy gáncs van, ami kezdőként könnyebben kivitelezhető utcán? Légyszíves a kérdésre válaszoljatok, tudom, hogy mindenhez gyakorlás szükséges, de egy könnyebb technikát talán el tudnék sajátítani.

2012. szept. 9. 13:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a lábsöprést.

megy a mondjuk a box,és közben kirúgod,söpröd az első lábát.

lehet végezni első lábbal belsőre,vagy kilépsz jobbra és kívülről rúgod ki.

2012. szept. 9. 14:26
 2/11 A kérdező kommentje:
csak technika kérdése, vagy nagyon nagy erő kell ehhez? nekem úgy tűnik ez ilyet nehéz kivitelezni, bár nem én vagyok a profi.:D
2012. szept. 9. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2012. szept. 9. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:

igen.

elsősorban technika,mert ritmusból kell rúgni,pont akkor amikor lép,mozdul a másik.

mert ha egy nagydarab lecövekelt emberen próbálod meg,akkor meg te eshetsz el.

2012. szept. 9. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezzel az a gond, hogy mire oda jutnál, hogy alkalmazd, addig kiütnek.
2012. szept. 9. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Judo vagy Jujutsu edzés, és 2-3 év után már menni fog. Addig hülyeség ilyeneken törnöd a fejed...
2012. szept. 9. 18:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lenne hülyeség, szerintem nem annyira nagy durranás az egész. Nem rég kipróbáltam egyik haveromon pár dobást, persze hagyta magát, de nem volt nehéz kb harmadszorra mentek is.. Haverom meg 60 kiló én vagyok 70.
2012. szept. 9. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Én kérek elnézést, hogy +10 kiló előnnyel harmadszorra meg tudtad dobni a haverodat...

Hidd el, ha egy nálad nehezebb és erősebb ellenfélen kell megcsinálnod, elsőre, mégpedig úgy, hogy nem hagyja magát (épp ellenkezőleg, folyamatosan támad) akkor bizony elég "nagy durranás az egész".

2012. szept. 9. 19:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen értem, köszönöm a választ ezért gondoltam egy egyszerűbbre, hátha sikerül valami, de mindegy hagyjuk, akkor majd megpróbálok ütni..
2012. szept. 9. 20:18
 10/11 aikiboxer ***** válasza:
Szerintem az ütést is felejtsd el.
2012. szept. 9. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!