Mennyire jó a Darkstar? Mit ajánlotok kezdésnek, ami jó és nincs az egekben az ára? Komplett deszkára gondolok.
A Darkstar kezdésnek tökéletes! Még profik is hajtanak vele. A coreshopnál néztem épp nagyon jó árban van most. Ennél jobbat ár-minőség értékben nem hinném hogy lehet találni. [link]
Éppen most nézek én is egy kezdő deszkásnak komplett deszkát,de neki csak 10ezer alatt kellene, így viszont ezt találtam a legjobbnak szintén ár-minőség értékben: [link]
Ezenkívül kezdőknek 10-13ezer között van még choke és kryptonics deszkák amiket ajánlok,de csakis a vastag függősöket!
De bármilyen deszka is legyen, amiről esetleg tudod hogy több mint 3 éve a boltban porosodik, azt ne vedd meg. Idővel a legtöbb deszka kiszárad, és hamar el fog törni.
Ha már tudod akkor bocsesz, de úgy lesz a leghosszabb a deszkád élete, ha a trükk végén mindig a csavarokra érkeznek a lábaid. És ha neked túl puha a függőben a gumipogácsa, akkor sose húzd túl szorosra,mert a nagy nyomás miatt széttörhet az egész függő. Helyette inkább vegyél keményebb fajtát, 1-2 ezer forint/pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!