Muay Thai és a Thai Box között van különbség? Én Muay Thai-ra szeretnék jelentkezni, az szerintetek elég jó küzdősport?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 13:41
1/14 anonim válasza:
elméletileg van, gyakorlatilag nincs.
3/14 anonim válasza:
:D Muay thai= Thai box (thai-ul).
Az ősi thai stílusokat Muay Boran-nak nevezik.
4/14 anonim válasza:
Elég jó? Hát úgy 10 es skálán a 4 es, utcai önvédelemre alkalmatlan, egy versenyen elszórakozol vele, arra jó... De pl. Egy másik Harcművészet ellen nem sokat ér...
5/14 aikiboxer válasza:
Még soha nem próbáltam, de szerintem nagyon jó küzdősport, úgyhogy hajrá!
6/14 anonim válasza:
Nem próbálta, de szerinte jó xDDDD, kifejtenéd, hogy mért tetszik ha még csak ki sem próbáltad? ...
7/14 aikiboxer válasza:
Szívesen kifejtem. Láttam élőben muay thai bemutató edzést és tetszett. Nem kellett kipróbálnom ahhoz, hogy lássam a harcművészet jellegét, technikai repertoárját.
8/14 anonim válasza:
Jah, főleg, hogy a thaibox nem harcművészet, hanem ész nélküli küzdősport...
9/14 aikiboxer válasza:
Nem tudom, hogy definiálod a "harcművészet" fogalmát, de a Muay Thai rituális tánca, a Wai Khru nem úgy tűnik, mint egy agyatlan küzdősport.
10/14 aikiboxer válasza:
#4-es: "Hát úgy 10 es skálán a 4 es, utcai önvédelemre alkalmatlan"
Ha van valami, ami esélyt adhat az utcai önvédelemre, akkor az a box, kick-box és muay thai... Persze a lőfegyvert nem számítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!